Slik kobler du en Galaxy-smarttelefon til en Galaxy Book

Bilde av Galaxy Book Ion og flere Galaxy smarttelefoner

Galaxy Books gir deg sømløs kontinuitet med din Galaxy-smarttelefon via Samsung DeX og Windows Your Phone som er forhåndsinstallert på Galaxy Book Flex og Galaxy Book Ion. Bruk Samsung DeX for å bruke telefonen din som en PC. Du kan trekke og slippe filer og mapper eller skrive meldinger og e-poster fra smarttelefonen din ved bruk av tastaturet, musen og skjermen på din Galaxy Book. Microsoft Your Phone lar deg koble til trådløst, speile telefonen din, synkronisere varslinger med mer.

Det er mye mer praktisk å jobbe med dokumenter og sende meldinger med en større skjerm og ved bruk av et tastatur og en styrematte eller mus. Samsung DeX lar deg bruke din Galaxy Book til å få tilgang til smarttelefonen din, inklusiv e-post- og gallerimappene, så du raskt og enkelt kan kopiere og flytte filer mellom smarttelefonen og din Galaxy Book. Samsung DeX er forhåndsinstallert på Book Flex og Book Ion.

Bemerk: Samsung DeX for PC er tilgjengelig på utvalgte enheter (inklusiv Galaxy Fold, Galaxy A90, S8-serien og over, Note9-serien og over samt Galaxy Tab S4 og over). Tilgjengeligheten til Samsung DeX varierer fra region til region.

Slik kommer du i gang:

1 Koble din Galaxy-smarttelefon til din Galaxy Book via USB.
2 Når Samsung DeX-grensesnittet dukker opp på skjermen, så trykk på «Start nå» på smarttelefonen din.
3 Nå kan du få vist innholdet på smarttelefonen din på din Galaxy Book-skjerm og samhandle med telefonen din ved bruk av styrematten.
Bilde av Galaxy Book Ion og en Galaxy-smarttelefon koblet sammen via USB for Samsung DeX

Microsoft Your Phone er en app som trådløst synkroniserer din kompatible Galaxy-smarttelefon med din Galaxy Book. Appen viser alle telefonvarslingene dine på Galaxy Book-skjermen din, og du kan også sende og motta meldinger. Du kan også speile telefonskjermen din og styre telefonen din med tastaturet og styrematten. Den er forhåndsinstallert på Book Flex og Book Ion så vel som nyere Galaxy-smarttelefoner.

Bemerk: Microsoft Your Phone er kompatibel med PC-er som kjører på Windows 10 med april 2018-oppdateringen eller senere og telefoner som har Android 7.0 (Nougat) eller over. For skjermspeiling må PC-en din kjøre på Windows 10 versjon 1903 eller senere (19 H1-oppdatering), og denne funksjonen er for øyeblikket bare tilgjengelig på Samsung Galaxy Note 10 i utvalgte markeder.

For å komme i gang, må du først sikre at enhetene dine er koblet til Internett og at du er logget på Microsoft-kontoen din på din Galaxy-smarttelefon og Galaxy Book. Deretter gjør du følgende på smarttelefonen din:

1 Sveip ned fra toppen og skjermen og få fram Hurtigpanelet.
2 Trykk på «Koble til Windows».
3 Trykk på «Koble telefonen til datamaskinen».
4 Skriv inn påloggingsdetaljene dine for å komme inn, eller hvis du allerede er inne, trykk på «Fortsett».
5 Enheten din vil nå be deg sjekke app-tillatelsene. Trykk på «Godta» for å fortsette.

Deretter, på din Galaxy Book:

1 Velg «Start».
2 Start appen «Your Phone», velg «Android» og klikk deretter på «Fortsett».
3 Trykk på «Koble til telefonen».
4 Skriv inn mobilnummeret ditt.
5 Trykk på «Tillat» på telefonen din.
6 Telefonen din og Galaxy Book er nå koblet sammen.
Galaxy Book Ion koblet til Galaxy Note10 via Microsoft Your Phone