Hva betyr informasjonsmeldingen på LED-panelet på BESPOKE Jet?

BESPOKE Jet viser informasjonsmeldinger på LED-panelet og informerer deg om situasjoner på enheten. Finn ut mer om informasjonsmeldingene som vises hyppig nedenfor.

Sjekkliste når du bruker BESPOKE Jet for første gang

Før du bruker BESPOKE Jet må du først velge språk. Følg trinnene nedenfor for å justere innstillingene på maskinen.

• Bruk (+)- eller (-)-knappen til å velge språk og hold inne (+)-knappen i 3 sekunder for å fullføre innstillingen.
  • Trykk og hold inne (+)-knappen i 3 sekunder mens du bruker støvsugeren for å gå inn i språkinnstillingsmodus senere.
Bespoke jet led-skjerm for språkinnstilling
  • Trykk og hold inne (+)-knappen i 5 sekunder mens støvsugeren er i Clean Station for å starte strømsparingsmodus.
  • Du avbryter strømsparingsmodus ved å trykke og holde inne (+)-knappen i 5 sekunder.
Bespoke jet led-skjerm strømsparingsmodus

Merknad:

• Strømbesparingsmodus er kun tilgjengelig når BESPOKE Jet er montert på Clean Station.
  • Strømsparingsmodus blir automatisk avsluttet når støvsugeren brukes.
  • Trykk på av/på-knappen, så starter maskinen rengjøring i [MID]-modus.
  • Du kan endre sugekraftens strømmodus mellom 4 nivåer [MIN, MID, MAX, JET] med sugekraft med (+)- og (-)-knappen.
Bespoke jet led-skjerm av/på-bryter

Merknad: Når våtbørste er påmontert, starter støvsugeren automatisk rengjøring i våtbørstemodus.

Informasjonsmeldinger på LED-skjermen

Feilmeldinger blir generert på LED-skjermen på håndtaket på BESPOKE Jet med etterfølgende ikon og talevarsler.

Bespoke jet led-skjerm

Viktige informasjonsmeldinger

Skjerm

Forklaring

[MIN] / [MID] / [MAX] / [JET]

Valgt sugekraftmodus

[WET]

Våtbørstemodus

-Når våtbørsten er festet, vises Wet Brush-modus (våtbørstemodus)

-Trykk på (+)-knappen for å sprute vann. Mens du holder inne (+)-knappen, sprutes vann i maksimalt 2 sekunder

Low Battery (Lavt batteri)

Vises når det er lite batteri igjen

Object stuck in Brush / Tool

(Gjenstand sitter fast i børste/verktøy)

Feilen vises når noe sitter fast i børsten eller verktøyet

Filter not inserted (Filter ikke montert)

Feilen vises når mikrofilteret mangler

Clogged (Tilstoppet)

Feilen vises når støvsugeren er tilstoppet

Check Brush, Tool, or Filter (Sjekk børste, verktøy eller filter)

Varsler brukeren om å sjekke børsten, verktøyet eller filteret for å løse tilstoppingsfeilen

Clean Micro Filter (Rengjør mikrofilteret)

Varsler og anbefaler brukeren om å regelmessig sjekke og vaske mikrofilteret

Energy Saving on (Strømsparing på)

Vises når strømsparingsmodus er på

Energy Saving off (Strømsparing av)

Vises når strømsparingsmodus er av

Merknad:

• Hvis du ser en informasjonsmelding som ikke er listet opp på denne siden, så finn bruksanvisningen for det spesifikke modellnummeret.
  • Informasjonsmeldingene kan variere avhengig av modell.
  • Hvis du ikke kan få bort informasjonsmeldingen fra din BESPOKE Jet, så kontakt nærmeste Samsung servicesenter for ytterligere hjelp.