Hvordan kan jeg bruke et tørkestativ i tørketrommelen min?

Det anbefales å bruke et tørkestativ til sarte plagg som kan bli skadd av den roterende tørketrommelen. Hovedfordelen ved å bruke et stativ i tørketrommelen er å forhindre at plagg tumler rundt og blir skadd så vel som å forlenge levetiden på plaggene dine.

Praktiske tørkestativ

Det er bra å bruke et tørkestativ til å ta vare på tunge eller sarte plagg som sko eller gensere. Det holder klesvasken flat og sikker når tørketrommelen roterer. Klesvasken tørkes av varmen i tørketrommelen uten støyen eller den potensielle skaden som tørking i tørketrommel kan forårsake.

Tørkestativ inni tørketrommelen.

Merknad:

• Tørkestativet medfølger sammen med apparatet på de aktuelle modellene.
  • Ta stativet ut av trommelen før du bruker tørketrommelen for første gang.

Slik bruker du tørkestativet

Trinn 1. Plasser tørkestativet i trommelen samtidig som du setter inn forkantene av stativet i hullene på dørrammen.

Plasser tørkestativet i trommelen.

Trinn 2. Legg plagg på stativet, men la det være nok plass til at luften kan sirkulere.

• Klesplagg skal brettes og legges flatt på stativet.
  • Sko skal plasseres med sålene pekende ned.
Plasser plagg på stativet.

Trinn 3. Lukk døren og trykk på av/på-knappen. Velg TIME DRY, og trykk deretter på Tørketid for å velge tørketiden.

Merknad:

• Velg tiden avhengig av plaggenes fuktighet og vekt.
  • Det kan være nødvendig å nullstille timeren hvis det trengs en lengre tørketid.

Trinn 4. Trykk på Start/Pause.

Når du tørker klesvask ved bruk av tørkestativet, så anbefales programmet TIME DRY.

Slik innstiller du

Trinn 1. Vri på programvelgeren for å velge TIME DRY.

Trinn 2. Trykk på Tørketid for å innstille tørketiden.

Trykk på tørketid for å angi den.

Merknad:

• Den faktiske programtiden kan variere avhengig av hvor tørre plaggene er.
  • Det faktiske designet og styringen av tørkenivået kan avvike avhengig av hvilken modell du har.
  • Finn en brukerveiledning for ditt spesifikke modellnummer.

Tørkeforslag

• Vaskbare gensere: Brett og legg klærne på stativet for å forhindre at klærne blir skrukkete.
  • Skumgummiputer
  • Stoppede leker (med fyll av bomull eller polyesterfibre / skum- eller gummifyll): Bevar formen, og legg dem på et tørkestativ.
  • Treningssko: For å tørke sportssko, legg dem på stativet slik at skosålene peker ned.

Uegnet materiale til tørking

• Tørke skumgummi, plast, lateks og gummi: Dette kan forårsake skade på gjenstandene og føre til brannfare.
  • Sko: For å forhindre skade på sko, bruk et tørkestativ.
  • Produkter med klebemiddel kan bli skadd eller ødelagt av varmen.

Merknad:

• Overdreven tørking kan skade klesvasken din.
  • Ikke tørk over maksimumkapasiteten (1,5 kg) på et tørkestativ. (Dette kan føre til at produktet svikter.)