Hvordan kan jeg koble luftrenseren min til SmartThings?

Nyt et mer komfortabelt liv med Samsungs SmartThings-app. Koble Samsung-luftrenseren din til SmartThings og administrer alt med en enkel berøring. Kontroller hvor ren og frisk luften er før du har kommet hjem. Du kan sjekke luftkvaliteten hjemme og endre viftehastigheten gjennom SmartThings-appen uten fjernkontroll.

Krav for tilkobling

Samsung SmartThings-liv

Sjekk enhetens operativsystem

SmartThings-appen er tilgjengelig på Android/iOS. Før du kobler smarttelefonen din til luftrenseren, må du forsikre deg om at følgende krav er oppfylt.

Android

iOS (iPhone)

OS

Android 6.0 eller høyere

iOS 10.0 eller høyere

Type enhet

Smarttelefon, nettbrett

iPhone 6 eller høyere, iPad

Minne

2 GB eller mer

2 GB eller mer

Støttet oppløsning

1280*720 (HD)

1920*1080 (FHD)

2560*1440 (WQHD)

1334x750

1920x1080

Kriterier for forhåndslasting av app

Minne 2 GB eller mer

Bluetooth-profil 4.0 eller høyere

Terminal i stand til Wi-Fi-speiling

Minne 2 GB eller mer

Bluetooth-profil 4.0 eller høyere

Terminal i stand til Wi-Fi-speiling

Koble smarttelefonen din til Wi-Fi-nettverket

• På smarttelefonen din: Trykk på Innstillinger > Tilkobling > Wi-Fi Velg en ruter for å koble til (oppgi passord når du angir sikkerhet).
  • Når tilkoblingen er gjennomført, blir den valgte ruteren i det aktuelle nettverket bekreftet som Tilkoblet.

Installere SmartThings-appen

• Last ned og installer SmartThings-appen fra appbutikken (Google Play Store, Apple App Store eller Samsung Galaxy-apper).
  • For å finne appen, bruk nøkkelordet SmartThings.

Sette opp en Samsung-konto

• Du må logge på en Samsung-konto før du kan bruke SmartThings-appen.
  • For å sette opp en Samsung-konto, kan du følge instruksjonene gitt av SmartThings-appen.
  • Eller, hvis du har en Samsung smarttelefon, kan du legge til Samsung-kontoen din når du setter opp appen på smarttelefonen din. Så vil den automatisk logge inn på Samsung-kontoen din.

Merknad:

• Alle funksjoner er tilgjengelige med en Wi-Fi-tilkobling. For å bruke SmartThings-appen og funksjonene må du derfor koble mobilen til en Wi-Fi-ruter før du endrer innstillingene.
  • Forsikre deg om at både apparatet og smarttelefonen er koblet til samme ruter.
  • Ruternavn (SSID) står på engelsk, symboler og tall (spesialtegn støttes ikke).
  • En 2,4 GHz tilkobling er nødvendig når du kobler en Jet Bot til Wi-Fi-nettverket.
  • Minst 3 Wi-Fi-nettverksantenner bør motta.

Start tilkobling

Her er en trinnvis guide om tilkobling av luftrenser til SmartThings-appen. Velg smarttelefonens operativsystem og følg.

Sørg for at luftrenseren og Wi-Fi-ruteren er koblet til strøm før du starter. Deretter kobler du smarttelefonen din til et Wi-Fi-nettverk og åpner deretter SmartThings-appen.

Gå til legg til enhet og trykk på luftrenseren Gå til legg til enhet og trykk på luftrenseren

Trinn 1. Åpne SmartThings og trykk på +-ikonet. Velg Legg til enhet og velg Luftrenser.

Trykk på samsung-ikonet Trykk på samsung-ikonet

Trinn 2 . Velg Samsung.

Trykk på luftrenser Trykk på luftrenser

Trinn 3. Velg Luftrenser.

Trykk på start Trykk på start

Trinn 4. Trykk på Start.

De neste trinnene avhenger av smarttelefonens operativsystem

Her er en trinnvis guide om tilkobling av luftrenser til SmartThings-appen. Velg smarttelefonens operativsystem og følg trinnene derfra.

Trykk og hold inne den firkantede knappen til ap vises Trykk og hold inne den firkantede knappen til ap vises

Trinn 5. Slå på luftrenseren og trykk og hold inne den firkantede knappen i mer enn 5 sekunder til AP. Deretter blir smarttelefonen koblet til luftrenseren.

Trykk og slipp av/på-knappen Trykk og slipp av/på-knappen

Trinn 6. Deretter trykker og slipper du av/på knappen på luftrenseren. (Ikke trykk og hold inne knappen.)

Velg wi-fi Velg wi-fi

Trinn 7. Velg Wi-Fi nettverket som luftrenseren skal bruke.

Angi navnet på luftrenseren Angi navnet på luftrenseren

Trinn 8. Etter at du har koblet til Wi-Fi-nettverket, blir luftrenseren registrert i Samsung-kontoen din. Deretter angir du navnet på luftrenseren og trykker på Ferdig. Registreringen er Complete (Fullført).

Trykk på start Trykk på start

Trinn 5. Trykk på Start

Trykk og hold inne den firkantede knappen Trykk og hold inne den firkantede knappen

Trinn 6. Slå på luftrenseren og trykk og hold inne den firkantede knappen i mer enn 5 sekunder til AP vises.

Popup-vindu med sjekk av bekreftelse Popup-vindu med sjekk av bekreftelse

Trinn 7. Totrinns bekreftelsesvinduer vises. Trykk på OK for å fortsette.

Gå til innstillinger Gå til innstillinger

Trinn 8. Sjekk skjermen og gå til Settings (Innstillinger) for å koble til Wi-Fi.

Velg wi-fi Velg wi-fi

Trinn 9. Velg Wi-Fi

Skriv inn passordet Skriv inn passordet

Trinn 10. Skriv inn passordet 1111122222 (fem ettall og fem totall).

Tilkoblet til Wi-Fi Tilkoblet til Wi-Fi

Trinn 11. Når enheten er koblet til Wi-Fi-nettverket, så kjør SmartThings-appen igjen.

Trykk og slipp av/på-knappen Trykk og slipp av/på-knappen

Trinn 12. Trykk og slipp av/på -knappen på luftrenseren. (Ikke trykk og hold inne knappen.)

Angi Wi-Fi-opplysningene Angi Wi-Fi-opplysningene

Trinn 13. Angi Wi-Fi-opplysningene for å koble enheten til et Wi-Fi-nettverk.

Koble til Wi-Fi Koble til Wi-Fi

Trinn 14. Wi-Fi-opplysningene blir sendt til luftrenseren.

Registrert med Samsung-konto Registrert med Samsung-konto

Trinn 15. Etter at du har koblet til Wi-Fi-nettverket, blir luftrenseren registrert i Samsung-kontoen din.

Registreringen er fullført Registreringen er fullført

Trinn 16. Angi navnet på luftrenseren og trykk på Ferdig. Registreringen er Complete (Fullført).

Merknad:

• Tilgjengelige teknologier og funksjoner kan variere avhengig av land, tjenestetilbyder, nettverksmiljø eller produkt.
  • Før du prøver apptilkoblingen, så sjekk om enhetens programvare og tilknyttede apper er oppdatert til den nyeste versjonen.
  • Mobilskjermbilder av dette innholdet kan variere avhengig av hvilken enhetsmodell du har.