Bruk den todelte ismaskinen på Samsung-kjøleskapet ditt

Bilde av kjøleskapets Beverage Center (drikkesenter) og AutoFill Pitcher (fyll vannkanne automatisk)

Samsung-kjøleskapet ditt leveres med en innebygd todelt ismaskin som kan lage to forskjellige typer is: store og små isbiter. Hver ismaskin har sitt eget praktiske isbrett slik at du raskt kan ta imot begge typer is. Du kan slå på begge ismaskinene samtidig eller bare ha én av dem på hvis du foretrekker en bestemt type is.

Merknad: Utformingen av og tilbehøret til den todelte ismaskinen kan variere avhengig av modellen. En isskuffe følger med sammen med kjøleskapet.

Merknad: Før første gangs bruk, slå på begge ismaskinene, og la dem produsere is i minst 1 til 2 dager, og kast deretter den produserte isen. Dette fjerner urenheter i vanntilførselen.

Det krever bare et par trinn å slå på den todelte ismaskinen. Sjekk kjøleskapets bruksanvisning for spesifikke instruksjoner hvis følgende trinn ikke virker på modellen din.

1 Først, aktiver skjermpanelet på kjøleskapet ved å trykke på hvilken som helst knapp.
2 Trykk på O-knappen inntil ismaskin-indikatoren begynner å blinke.
Bilde av Beverage Center-menyen og <o>-knappen.
3 Trykk på knappene < eller > for å aktivere eller deaktivere den ønskede ismaskinen.
4 Vent deretter i 5 sekunder, eller trykk på O-knappen for å bekrefte valget ditt.
5 Ismaskin-indikatoren slutter å blinke.
Bilde av AutoFill Pitcher-indikatoren
6 Når is er produsert, kan du trekke ut isbeholderen for å fjerne isen. Skyv den deretter tilbake for å sette den på plass.

Merknad: Hvis det begynner å akkumuleres is på den ene siden av isbeholderen, så fordel isen jevnt i beholderen. La deretter ismaskinen fortsette å produsere is.

Merknad: Hvis du ikke bruker den todelte ismaskinen i en lengre periode, så kan isen danne klumper inni isbeholderne. Hvis dette skjer, ta ut og tøm beholderne.

Hvis det ikke kommer isbiter ut fra den todelte ismaskinen, kan du bruke testfunksjonen for å sjekke om den fungerer korrekt.

1 Ta ut isbeholderen til ismaskinen du vil teste, og finn deretter testknappen i bunnen av ismaskinen. Avhengig av modellen din, kan det stå “Test” på knappen.
Bilde av isbitskuffen og testknappen uthevet
2 Trykk og hold inne test-knappen inntil du hører en kort ringelyd.
3 Deretter hører du en ringelyd som varer ett sekund hvis ismaskinen fungerer korrekt.
4 Husk å sette tilbake isbeholderen når du er ferdig.