Bruk begge hendene med Samsung Galaxy-enheter og bli maksimalt produktivitet

Samsung har endret måten vi samhandler med Galaxy-telefoner og -nettbrett på. Med de store skjermene og avanserte funksjonene, er bruk av enhetene knyttet til en utrolig bekvemmelighet og funksjonalitet. Du kan bli mer produktiv og bruke begge hendene til å navigere og kontrollere enhetene med. I denne artikkelen vil vi vise hvordan du kan bruke begge hendene til å utnytte enhetens fulle potensiale.

En person som bruker en Galaxy-enhet med begge hendene.

Merk :Støttede modeller omfatter Galaxy Tab S9, Galaxy Z Fold5, og Galaxy Z Flip5.

Flytte ikoner med begge hender

Å flytte ikoner på en stor skjerm kan være litt utfordrende. Her er trinnene for enkel flytting av ikoner rundt på skjermen.

Flytte ikoner med to hender på Galaxy-enheten trinn 1. Flytte ikoner med to hender på Galaxy-enheten trinn 1.

Trinn 1. Berør og hold nede ikonet du vil flytte.

Flytte ikoner med begge hender på Galaxy-enheten trinn 2. Flytte ikoner med begge hender på Galaxy-enheten trinn 2.

Trinn 2. Hold fingeren på ikonet, og bruk deretter den andre hånden til å sveipe til en annen skjerm.

Flytte ikoner med begge hender på Galaxy-enheten trinn 3. Flytte ikoner med begge hender på Galaxy-enheten trinn 3.

Trinn 3. Flytt ikonet dit du vil plassere det, og slipp det.

Flytte flere filer mellom mapper med to hender

Du kan raskt flytte flere filer til mappene dine ved å bruke begge hendene.

Flytte flere filer mellom mapper med to hender på Galaxy-enheten trinn 1. Flytte flere filer mellom mapper med to hender på Galaxy-enheten trinn 1.

Trinn 1. Finn filene du ønsker å flytte.

Flytte flere filer mellom mapper med to hender på Galaxy-enheten trinn 2. Flytte flere filer mellom mapper med to hender på Galaxy-enheten trinn 2.

Trinn 2. Berør og hold en fil for å velge den. Du kan velge flere filer ved å trykke på hver fil til de er markert. Berør og hold filen deretter med én hånd for å gripe tak i de valgte filene.

Flytte flere filer mellom mapper med to hender på Galaxy-enheten trinn 3. Flytte flere filer mellom mapper med to hender på Galaxy-enheten trinn 3.

Trinn 3. Hold fingeren i ro på filene, og bruk deretter den andre hånden til å finne og velge mappen du vil flytte filene til.

Flytte flere filer mellom mapper med to hender på Galaxy-enheten trinn 4. Flytte flere filer mellom mapper med to hender på Galaxy-enheten trinn 4.

Trinn 4. Slipp filene når du vil flytte dem til den valgte mappen.

Flytte filer mellom apper

Du kan også flytte filer eller bilder mellom ulike apper. For eksempel kan du flytte flere bilder fra Galleri til Samsung Notater.

Flytte filer mellom apper med to hender på Galaxy-enheten trinn 1. Flytte filer mellom apper med to hender på Galaxy-enheten trinn 1.

Trinn 1. Gå til Galleri, og trykk på og hold et bilde deretter, for å velge det. Du kan velge flere bilder ved å trykke på dem til de er markert.

Flytte filer mellom apper med to hender på Galaxy-enheten trinn 2. Flytte filer mellom apper med to hender på Galaxy-enheten trinn 2.

Trinn 2. Berør og hold nede et av bildene du valgte for å ta med alle bildene. Med den andre hånden trykker du på Samsung Notes-ikonet nederst på skjermen, for å åpne appen.

Flytte filer mellom apper med to hender på Galaxy-enheten trinn 3. Flytte filer mellom apper med to hender på Galaxy-enheten trinn 3.

Trinn 3. Dra de valgte bildene inn i Samsung Notes-appen, og slipp dem.

Flytte filer mellom apper med to hender på Galaxy-enheten trinn 4. Flytte filer mellom apper med to hender på Galaxy-enheten trinn 4.

Trinn 4. De valgte bildene dine vil bli plassert i appen. Du kan gjenta disse trinnene med forskjellige apper, som for eksempel Messages eller Gmail.

Opprette silhuett fra bildeemnet.

Funksjonen "Klipp ut bilde" lar deg flytte bare visse motivbilder til andre apper. Fra Galleri-appen kan du prøve å berøre og holde motivet i forgrunnen av bildet. Dette vil markere motivet og la deg gripe silhuetten. Deretter kan du bruke tohåndsoperasjon for å flytte utklippsbildet til andre apper.

Ekspertsupport – sertifisert av Samsung

Ekspertsupport – sertifisert av Samsung

Takk for din tilbakemelding