Hva er Samsung Care+ og hvordan fungerer det?

Samsung Care+ logo

Samsung Care+ er en ekstra forsikringspakke for din Samsung Galaxy smarttelefon, nettbrett, smartklokke eller bærbare PC. Den strekker seg ut over Samsungs vanlige garanti og gir ekstra beskyttelse.

Finn ut mer om de ulike alternativene for dekning som tilbys av Samsung Care+ og alt annet du må vite.

Hvordan kan jeg kjøpe Samsung Care+?

Det er flere måter å kjøpe Samsung Care+ på for å beskytte Galaxy-enheten din:

• Når du foretar et kjøp på Samsung.com, kan du kjøpe Samsung Care+ samtidig eller innenfor 60 dager etter kjøpet via Samsung Care+ nettbutikk
  • For enheter kjøpt fra andre forhandlere, kan du registrere enheten din og kjøpe Samsung Care+ opptil 60 dager etter kjøpet på Samsung Care+ nettbutikk.

Slik kjøper du Samsung Care+ når du handler på Samsung.com:

1 Legg Samsung Care+ i handlekurven din ved kassen
2 Fullfør kjøpet

Slik kjøper du Samsung Care+ til en enhet du allerede har:

1 Gå til Samsung Care+ nettbutikk
2 Legg inn enhetens IMEI, og registrer deg for Samsung Care+

Samsung tilbyr tre typer dekning: Samsung garanti, Samsung Care+ Utilsiktet skade og Samsung Care+ Utilsiktet skade og tyveri.

Samsung garanti:

• Enhetssammenbrudd
  • Fjerndiagnostikk og oppsett
  • Walk-in for reparasjon samme dag
  • Ett års batterigaranti
  • Helsesjekk av enhet
  • Livsvarig kundestøtte

Samsung Care+ Utilsiktet skade og væskeskade:

• Månedsbetalte poliser varer i opptil 36 måneder
  • Verdensomspennende utilsiktet skade og væskeskade
  • Maksimalt to reparasjoner for hver 12 måneders dekning

Samsung Care+ Utilsiktet skade og væskeskade + tyveri:

• Månedsbetalte poliser i opptil 36 måneder
  • Verdensomspennende utilsiktet skade og væskeskade
  • Maksimalt to reparasjoner for hver 12 måneders dekning

Samsung Care+ kan kjøpes slik at det omfatter både utilsiktet skade og tyveri. Imdlertid dekker den ikke tap under noen omstendigheter.

Din Samsung Care+ polise kan ikke oppgraderes etter kjøp til å omfatte tyverisikring.

Etter at du har kjøpt din Samsung Care+ forsikring og etter at du har fått enheten din levert (eStore), mottar du følgende dokumenter per e-post:

• eCertificate
  • Vilkår og betingelser for polisen
  • Produktopplysningsdokument om forsikringen
  • Andre viktige opplysninger

Utilsiktet skade refererer til at enheten slutter å fungere korrekt som resultat av en utilsiktet hendelse. Dette kan omfatte at enheten faller ned eller får sølt væske på seg.

Hvis anmeldelsen av den utilsiktede skaden blir godkjent, vil Samsung tillate en reparasjon i et autorisert Samsung reparasjonssenter. Hvis enheten ikke kan repareres, vil Samsung sørge for en erstatning.

Global dekning betyr at enheten din beskyttes av Samsung Care+ selv om du er i utlandet.

Du kan foreta en skadeanmeldelse mens du er i utlandet. Hvis den godkjennes, kan enheten din enten reparares eller erstattes når du vender tilbake til hjemlandet. Hvis enheten erstattes, kan den kun leveres til en adresse i Norge.

Samsung Care+ dekker knuste skjermer. Men den dekker ikke riper eller hakk.

Den letteste måten å opprette en skadeanmeldelse på, er å logge på kundeportalen på no.careplus.co.

Du blir bedt om å svare på noen spørsmål og velge om du foretrekker å innlevere eller sende enheten din. Avhengig av skadens natur, må du kanskje sende inn mer dokumentasjon.

Når du innsender en tyverianmeldelse, må du via skadeportalen no.careplus.co laste opp politirapporten og bevis på at du har anmodet om at SIM-kortet ditt blokkeres.

Selvrisikoen på Samsung Care+ avhenger av enhetsmodellen og typen polise. Selvrisikoen må betales før skadeanmeldelser kan fullføres og finnes på forsikringsbeviset ditt.

Hvis enheten din må erstattes, kommer erstatningsenheten med:

• Gjenværende dekningsperiode på din Samsung Care+ pakke.
  • Gjenværende periode av Samsungs toårige begrensede garanti fra den opprinnelige forsikrede enheten eller med en 90-dagers begrenset garanti (det som er lengst).

Hvis enheten din må utskiftes, vil Samsung prøve å erstatte den med en i samme farge, men kan ikke garantere at det alltid er mulig.

Samsung kan ikke garantere å erstatte enheter i begrenset utgave eller spesialutgaver.

Hvis Samsung ikke kan tilby deg en erstatning av samme merke og modell, vil du få mulighet for å velge mellom flere enheter med lignende spesifikasjoner.

Erstatningsenheter kan være istandsatte brukte enheter. Før vi sender erstatningsenhetene, utfører vi en grundig kontroll for å sikre at de er i god stand.

Hvis Samsung ikke kan reparere og utskifte enheten din, vil vi kontakte deg for å drøfte ulike måter å gjøre opp på.

Kunder som betaler månedlig kan foreta opptil 2 skadeanmeldelser per 12 måneder, og maksimalt 4 til 6 skadeanmeldelser i løpet av 36 måneder.

Kunder som kjøper en 1-årig polise kan foreta 2 skadeanmeldelser i perioden.

Kunder med en 2-årig polise kan foreta 2 skadeanmeldelser for hver løpende 12-måneders periode.

Majoriteten av Samsung-enheter inklusiv smartelefoner, nettbrett, kroppsnære enheter og bærbare PC-er under 60 dager gamle kan dekkes av Samsung Care+.

Det er en angrefrist på 30 dager.

Hvis du ombestemmer deg i løpet av denne perioden, kan du avbestille polisen, og du får full refusjon dersom det ikke ble innsendt noen skadeanmeldelser.

Hvis du kjøper Samsung Care+ med en enhet og returnerer enheten til kjøpsstedet, må du varsle Samsung om returen, og avbestillingen vil bli behandlet. En forholdsmessig refusjon vil bli tilbudt så lenge det ikke har blitt foretatt noen skadeanmeldelser i denne perioden.

Hvis returneringen aksepteres av forhandleren, vil Samsung Care+ også bli forholdsmessig refundert såfremt det ikke har blitt foretatt noen skadeanmeldelser.