Reduser strømforbruket med Lett ytelsesprofil på Galaxy-enheten

Lett ytelsesprofil er en funksjon som forbedrer varmegenerering og batteriforbruk ved å endre prosesseringshastigheten slik at den delvis tilpasses og batteriforbruket forbedres. Når enheten opererer i Lett ytelsesprofil, kan den bruke mindre ytelseskraft sammenlignet med normal modus uten innvirkning på nettsurfing, sosiale medier, telefonsamtaler eller videospilling.

Tre Galaxy-telefoner omgitt av fjær.

Aktiver Lett ytelsesprofil ved å bruke Innstillinger-menyen

Aktiver Lett ytelsesprofil trinn 1. Aktiver Lett ytelsesprofil trinn 1.

Trinn 1. Åpne Innstillinger-menyen, og trykk deretter på Batteri og enhetsvedlikehold.

Aktiver Lett ytelsesprofil trinn 2. Aktiver Lett ytelsesprofil trinn 2.

Steg 2. Trykk på Batteri.

Aktiver Lett ytelsesprofil trinn 3. Aktiver Lett ytelsesprofil trinn 3.

Trinn 3. Rull ned og trykk på Flere batteriinnstillinger.

Aktiver Lett ytelsesprofil trinn 4. Aktiver Lett ytelsesprofil trinn 4.

Trinn 4. Trykk på Ytelsesprofil.

Aktiver Lett ytelsesprofil trinn 5. Aktiver Lett ytelsesprofil trinn 5.

Trinn 5. Trykk på Lett.

Aktiver Lett ytelsesprofil ved å bruke panelet for hurtiginnstillinger

Når du har aktivert Lett ytelsesprofil ved å følge trinnene i forrige avsnitt, kan du enkelt slå den av eller på ved hjelp av panelet for hurtiginnstillinger.

Aktiver Hurtiginnstillinger trinn 1, Lett ytelsesprofil. Aktiver Hurtiginnstillinger trinn 1, Lett ytelsesprofil.

Trinn 1. Bruk to fingre og sveip ned fra toppen av enhetens skjerm for å åpne panelet for hurtiginnstillinger. Deretter trykker du på Flere alternativer (de tre vertikale prikkene), og deretter trykker du på Rediger knapper.

Aktiver Hurtiginnstillinger trinn 2, Lett ytelse. Aktiver Hurtiginnstillinger trinn 2, Lett ytelse.

Trinn 2. Berør og hold nede Ytelsesprofil-ikonet, og dra det deretter inn i panelet for hurtiginnstillinger.

Aktiver Hurtiginnstillinger trinn 3, Lett ytelse. Aktiver Hurtiginnstillinger trinn 3, Lett ytelse.

Trinn 3. Trykk på Ferdig.

Aktiver Hurtiginnstillinger trinn 4, Lett ytelse. Aktiver Hurtiginnstillinger trinn 4, Lett ytelse.

Trinn 4. Trykk på Ytelsesprofil for å slå den av og på.

Merknader:

• Lett ytelsesprofil støttes av Z-serien og S-serien-modeller som er utgitt etter Galaxy Z Flip4, Z Fold4 og S23.

• Lett ytelsesprofil deaktiveres automatisk under spill.

Ytterligere batterisparetips

Hvis du vil redusere strømforbruket på en Galaxy-enhet, kan du følge disse tipsene:

• Juster skjermlysstyrken: Senk skjermlysstyrken eller aktiver automatisk lysstyrke for å redusere strømforbruket.
  • Slå av Wi-Fi: Slå på denne funksjonen kun når du trenger å bruke den.
  • Slå av Bluetooth og GPS: Deaktiver Bluetooth og GPS (posisjon) når de ikke er i bruk for å forhindre unødvendig strømforbruk.
  • Aktiver strømsparemodus: Aktiver den innebygde strømsparemodusen på enheten din for å optimalisere batteribruk.
  • Administrer varsler: Minimer antall varsler eller sett prioriterte varsler for å forhindre unødvendig oppvåkning av skjermen.
  • Reduser skjermtimeout: Still inn en kortere tid for skjermtimeout for å slå av skjermen raskt når den er inaktiv.
  • Deaktiver unødvendige funksjoner: Slå av funksjoner som NFC, Alltid-på-skjerm og vibrasjonsfeedback hvis du ikke trenger dem.
  • Lukk ubrukte apper: Lukk apper som kjører i bakgrunnen og ikke er i bruk for å frigjøre systemressurser.

Ekspertsupport – sertifisert av Samsung

Ekspertsupport – sertifisert av Samsung