Hva du skal gjøre hvis Galaxy S23-enheten blir for varm

Galaxy S23 er utstyrt med bedre funksjoner for kjøling. Dette omfatter et bredere dampkammer enn tidligere modeller, slik at varmen kan spres mer effektivt.

Visning av dampkamre på S22 og S23.

Merk: Avhengig av miljøet enheten brukes i, kan du kjenne at den blir varm. Dette er normalt, og påvirker ikke enhetens levetid eller ytelse.

Hva du skal gjøre hvis Galaxy-enheten blir varm ved bruk

Hvis du merker at enheten blir varm, kan du bruke funksjonen «Optimaliser nå» under «Batteri- og enhetsvedlikehold». Du kan også feste «Optimaliser nå»-widgeten til startskjermen, slik at du har rask og enkel tilgang til den.

Visning av ikonet for innstillinger uthevet. Visning av ikonet for innstillinger uthevet.

Trinn 1. Åpne menyen innstillinger.

Visning av alternativet «Batteri- og enhetsvedlikehold» uthevet. Visning av alternativet «Batteri- og enhetsvedlikehold» uthevet.

Trinn 2. Trykk på «Batteri- og enhetsvedlikehold».

Visning av funksjonen «Optimaliser nå» under «Batteri- og enhetsvedlikehold».  Visning av funksjonen «Optimaliser nå» under «Batteri- og enhetsvedlikehold».

Trinn 3. Trykk på «Optimaliser nå».

Visning av at «Optimaliser nå» er fullført. Visning av at «Optimaliser nå» er fullført.

Trinn 4. Når dette er fullført, trykker du på «Ferdig».

Visning av ikonet for flere alternativer under enhetsvedlikehold. Visning av ikonet for flere alternativer under enhetsvedlikehold.

Trinn 5. Trykk på ikonet Flere alternativer.

Visning av menyen «Flere alternativer» under enhetsvedlikehold, med skjermen «Legg til apper» uthevet. Visning av menyen «Flere alternativer» under enhetsvedlikehold, med skjermen «Legg til apper» uthevet.

Trinn 6. Trykk på skjermen «Legg til på Apper-skjermen».

Visning av «Enhetsvedlikehold» i skjermen for apper. Visning av «Enhetsvedlikehold» i skjermen for apper.

Trinn 7. I skjermen for apper trykker du et langt trykk på skjermen «Enhetsvedlikehold».

Visning av skjermalternativ for «Enhetsvedlikehold»-widgeten. Visning av skjermalternativ for «Enhetsvedlikehold»-widgeten.

Trinn 8. Trykk på Widgeter for å åpne skjermen for widgeter.

Visning av widget-innstillinger og -skjerm under enhetsvedlikehold. Visning av widget-innstillinger og -skjerm under enhetsvedlikehold.

Trinn 9. Trykk på ikonet for å legge det til på startskjermen.

Visning av widget for enhetsvedlikehold på startskjermen. Visning av widget for enhetsvedlikehold på startskjermen.

Widgeten for enhetsvedlikehold vil vises på startskjermen.

Ekspertsupport – sertifisert av Samsung

Ekspertsupport – sertifisert av Samsung