Hvordan kan jeg gjenopprette slettet bilde?

Det ville vært veldig opprørende å miste dine dyrebare bilder. Hvis du mister dem utilsiktet, kan du gjenopprette slettede bilder på følgende måte. Dessuten kan du også finne ut hvordan du på forhånd overfører, lagrer og administrerer bilder som inneholder minnene dine.

Før du prøver å løse det med nedenstående anbefalinger, så sjekk om enhetens programvare er oppdatert til nyeste versjon. Sjekk hvordan du oppdaterer mobilenhetens programvare i følgende rekkefølge.

Trinn 1. Gå til Innstillinger > Programvareoppdatering.

Trinn 2. Trykk på Last ned og installer.

Trinn 3. Følg instruksjonene på skjermen.

Alternativ 1. Bruke Galleri-appen

Sjekk papirkurven din
Behold slettede bilder og videoer i papirkurven i 30 dager før de blir slettet for alltid.

Trinn 1.
Åpne Galleri-app > trykk på Meny.
Trinn 2. Velg Papirkurv > trykk på Rediger.
Trinn 3. Velg bilder du vil gjenopprette > trykk på Gjenopprett.

Aktiver papirkurv
For å bruke papirkurven må du ha slått på papirkurven før du slettet bilder.

Trinn 1. Åpne Galleri-app > trykk på Meny.
Trinn 2. Velg Innstillinger > Velg Slå på papirkurv.

Alternativ 2. Bruke Google Photos-appen

Sjekk papirkurven din
Elementer vil bli permanent slettet etter 60 dager i papirkurven.

Trinn 1. Åpne Google Photos-appen > trykk på Bibliotek.
Trinn 2. Velg Papirkurv > trykk på Velg..
Trinn 3. Velg bilder du vil gjenopprette > trykk på Gjenopprett.
Trinn 4. Trykk på pop-up-vinduet for å gjenopprette elementer.

Sjekk kontoen din
Visse bilder kan se ut til å ha forsvunnet fordi du er på en annen konto.
Sjekk din påloggede konto. Er det kontoen du sikkerhetskopierte bildene til? Hvis ikke, logg ut og logg inn på den rette kontoen.

Alternativ 3. Samsung Cloud

Gallery synk med Samsung Cloud har blitt flyttet til MS OneDrive for å gjøre det med praktisk. Regelmessige sikkerhetskopier er nødvendig for å forhindre uønsket datatap inklusiv bilder og videoer. Du finner også mer informasjon på Hvordan kan jeg sikkerhetskopiere data på Galaxy-enheten min automatisk?.

Trinn 1. Gå til Galleri > Trykk på Flere alternativer (tre vertikale prikker) > Innstillinger.

Trinn 2. Trykk på Cloud synk > Koble til dine Samsung- og Microsoft-kontoer om nødvendig.

Trinn 3. Følg instruksjonene på skjermen inntil synkroniseringen har startet.

Merknad: Tilgjengelige innstillinger og skjermbilder kan variere avhengig av Wi-Fi-tilbyder, programvareversjon og enhet.

Hvis du opplever usedvanlig atferd på Samsung-mobiler, nettbrett eller kroppsnære enheter, kan du sende oss et spørsmål i Samsung Members-appen.

Dermed kan vi ta en nærmere titt på hva som skjer. Dataene blir anonymisert og kun oppbevart så lenge undersøkelsen pågår. Finn ut mer om å sende en feilrapport via “Slik bruker du Samsung Members-appen”.