Hvordan overfører jeg informasjon fra min gamle enhet til min nye?

Hvordan overfører jeg informasjon fra min gamle enhet til min nye?

Hvis du nettopp har kjøpt en ny Samsung-telefon og vil overføre din informasjon fra den gamle til den nye, så følg trinnene nedenfor.

1 På din gamle enhet, gå til «Play Store» og søk etter «Smart Switch». (Avhengig av din gamle enhet, er den kanskje ikke kompatibel. For en liste over kompatible enheter, sjekk beskrivelsen i app-informasjonen.)
Hvordan overfører jeg informasjon fra min gamle enhet til min nye
2 Etter at appen er installert på din gamle enhet, går du til Innstillinger på din nye enhet. Bla nedover til du ser «nettskyer og kontoer», og trykk på den. Så ser du Smart Switch som du skal trykke på. Nå som appen er åpen på begge enheter, skal du velge din gamle enhet som «Send» og din nye enhet som «Motta».
Hvordan overfører jeg informasjon fra min gamle enhet til min nye
Hvordan overfører jeg informasjon fra min gamle enhet til min nye
3 Du bør nå ha fått en liste over innholdet du vil sende til din nye enhet.
Hvordan overfører jeg informasjon fra min gamle enhet til min nye
4 Du kan høre en høy tone når innholdet blir sendt. Dette er normalt da telefonene sender innholdet gjennom lufta med en høyfrekvent lyd.
5 Når statusen er 100 %, er prosessen fullført og du kan lukke programmet.

Hvis du har problemer med dette og trenger assistanse, så kontakt din nærmeste forhandler eller Samsung kundesupport for ytterligere assistanse.