Hvordan kan jeg sikkerhetskopiere data på Galaxy-enheten min automatisk?

Det å opprette en sikkerhetskopi av dataene på smarttelefonen din, er en sikkerhet for deg dersom det verste skulle skje. Du kan til og med innstille smarttelefonen din til å sikkerhetskopiere automatisk, for dermed å sikre at dine data er trygge hele tiden. Finn ut mer om hvor lett det er å sikkerhetskopiere dine data ved hjelp av Samsung Cloud.

Før du prøver å løse det med våre nedenstående anbefalinger, så sjekk om enhetens programvare og tilknyttede apper er oppdatert til nyeste versjon. Sjekk hvordan du oppdaterer mobilenhetens programvare i følgende rekkefølge.

Trinn 1. Gå til Innstillinger > Programvareoppdatering.
Trinn 2. Trykk på Last ned og installer
Trinn 3. Følg instruksjonene på skjermen.

Data kan sikkerhetskopieres automatisk ved bruk av Samsung Cloud

Administrer innholdet som du vil lagre sikkert i Samsung Cloud. Du kan sikkerhetskopiere data som:

• Kalender, Kontakter, Telefon, Klokke: Alarmer, Startskjerm, Apper, Innstillinger, Meldinger, Musikk, Taleopptak, Dokumenter.

Slik sikkerhetskopierer du data automatisk

Automatisk sikkerhetskopi sikkerhetskopierer dine data automatisk én gang i døgnet. For at dette skal skje, må imidlertid telefonen din var ladet opp, koblet til Wi-Fi og skjermen må være slått av i minst én time.

Trinn 1. Gå til Innstillinger > Kontoer og sikkerhetskopi.
Trinn 2. Trykk på Samsung Cloud.

Gå til Samsung Cloud

Trinn 3. Trykk på Flere alternativer (tre vertikale prikker) > Innstillinger.
Trinn 4. Trykk på Innstillinger for synkronisering og automatisk sikkerhetskopi (Sync and auto backup settings) > Automatisk sikkerhetskopi (Auto back up).
Trinn 5. Velg hva du vil sikkerhetskopiere automatisk til Samsung Cloud.

Slik sikkerhetskopierer du automatisk

Du kan administrere dine data ved å sikkerhetskopiere denne telefonen, gjenopprette data eller slette sikkerhetskopier i Samsung Cloud.

Slik administrerer du Samsung Cloud
  • Synkroniserte apper: Du kan administrere synkronisert data for tilkoblede enheter, elementer, kontakter og påminnelser.
  • Sikkerhetskopier denne telefonen: Du kan sjekke en liste over tilgjengelig sikkerhetskopiert data som kan oppbevares trygt og sikkert.
  • Gjenopprett data: Du kan velge enheten og dataene du vil gjenopprette.
  • Slett sikkerhetskopi: Du kan slette din sikkerhetskopierte data.

Bemerk at det er visse typer innhold eller statuser som ikke kan sikkerhetskopieres eller gjenopprettes, for eksempel vedlagte filer i chatter.

Hva kan ikke sikkerhetskopieres eller gjenopprettes

Galaxy-serien Android 10 eller nyere støtter OneDrive-integrasjon og lar brukere synkronisere bilder og videoer direkte med OneDrive fra Galleri-appen. Hvis du oppfyller enhetskravene, kan du gå til Galaxy Innstillinger og koble til din OneDrive-konto for å bruke den som sikkerhetskopi-løsning. Dessuten kan alle eksisterende bilder og videoer i Samsung Cloud overføres til OneDrive.

Trinn 1. Gå til Galleri > Trykk på Flere alternativer (tre vertikale prikker).
Trinn 2. Gå til Innstillinger > trykk på Nettskysynkronisering.

Slik administrerer du Samsung Cloud

Trinn 3. Koble til din OneDrive-konto, og følg instruksjonene på skjermen.

Merknad: Skjermdumpene og menyene på enheten kan variere avhengig av enhetsmodell og programvareversjon.

Hvis du opplever usedvanlig atferd på Samsung-mobiler, nettbrett eller kroppsnære enheter, kan du sende oss et spørsmål i Samsung Members-appen.

Dermed kan vi ta en nærmere titt på hva som skjer. Dataene blir anonymisert og kun oppbevart så lenge undersøkelsen pågår. Finn ut mer om å sende en feilrapport via “Slik bruker du Samsung Members-appen“.