Hvordan kan jeg sikkerhetskopiere data på Galaxy-enheten min automatisk?

Det å opprette en sikkerhetskopi av dataene på smarttelefonen din, er en sikkerhet for deg dersom det verste skulle skje. Du kan til og med innstille smarttelefonen din til å sikkerhetskopiere automatisk, for dermed å sikre at dine data er trygge hele tiden. Finn ut mer om hvor lett det er å sikkerhetskopiere dine data ved hjelp av Samsung Cloud.

Før du prøver å løse det med våre nedenstående anbefalinger, så sjekk om enhetens programvare og tilknyttede apper er oppdatert til nyeste versjon. Sjekk hvordan du oppdaterer mobilenhetens programvare i følgende rekkefølge.

Trinn 1. Gå til Innstillinger > Programvareoppdatering.
Trinn 2. Trykk på Last ned og installer
Trinn 3. Følg instruksjonene på skjermen.

Data kan sikkerhetskopieres automatisk ved bruk av Samsung Cloud

Administrer innholdet som du vil lagre sikkert i Samsung Cloud. Du kan sikkerhetskopiere data som:

• Kalender, Kontakter, Telefon, Klokke: Alarmer, Startskjerm, Apper, Innstillinger, Meldinger, Musikk, Taleopptak, Dokumenter.

Slik sikkerhetskopierer du data automatisk

Automatisk sikkerhetskopi sikkerhetskopierer dine data automatisk én gang i døgnet. For at dette skal skje, må imidlertid telefonen din var ladet opp, koblet til Wi-Fi og skjermen må være slått av i minst én time.

Trinn 1. Gå til Innstillinger > Kontoer og sikkerhetskopi.
Trinn 2. Trykk på Samsung Cloud.

Gå til Samsung Cloud

Trinn 3. Trykk på Flere alternativer (tre vertikale prikker) > Innstillinger.
Trinn 4. Trykk på Innstillinger for synkronisering og automatisk sikkerhetskopi (Sync and auto backup settings) > Automatisk sikkerhetskopi (Auto back up).
Trinn 5. Velg hva du vil sikkerhetskopiere automatisk til Samsung Cloud.

Slik sikkerhetskopierer du automatisk
Slik administrerer du Samsung Cloud

Du kan administrere dine data ved å sikkerhetskopiere denne telefonen, gjenopprette data eller slette sikkerhetskopier i Samsung Cloud.

Slik administrerer du Samsung Cloud

• Synkroniserte apper: Du kan administrere synkronisert data for tilkoblede enheter, elementer, kontakter og påminnelser.
  • Sikkerhetskopier denne telefonen: Du kan sjekke en liste over tilgjengelig sikkerhetskopiert data som kan oppbevares trygt og sikkert.
  • Gjenopprett data: Du kan velge enheten og dataene du vil gjenopprette.
  • Slett sikkerhetskopi: Du kan slette din sikkerhetskopierte data.

Bemerk at det er visse typer innhold eller statuser som ikke kan sikkerhetskopieres eller gjenopprettes, for eksempel vedlagte filer i chatter.

Hva kan ikke sikkerhetskopieres eller gjenopprettes
Slik sikkerhetskopierer du Galleri ved bruk av OneDrive

Galaxy-serien Android 10 eller nyere støtter OneDrive-integrasjon og lar brukere synkronisere bilder og videoer direkte med OneDrive fra Galleri-appen. Hvis du oppfyller enhetskravene, kan du gå til Galaxy Innstillinger og koble til din OneDrive-konto for å bruke den som sikkerhetskopi-løsning. Dessuten kan alle eksisterende bilder og videoer i Samsung Cloud overføres til OneDrive.

Trinn 1. Gå til Galleri > Trykk på Flere alternativer (tre vertikale prikker).
Trinn 2. Gå til Innstillinger > trykk på Nettskysynkronisering.

Slik administrerer du Samsung Cloud

Trinn 3. Koble til din OneDrive-konto, og følg instruksjonene på skjermen.

Merknad: Skjermdumpene og menyene på enheten kan variere avhengig av enhetsmodell og programvareversjon.

Hvis du opplever usedvanlig atferd på Samsung-mobiler, nettbrett eller kroppsnære enheter, kan du sende oss et spørsmål i Samsung Members-appen.

Dermed kan vi ta en nærmere titt på hva som skjer. Dataene blir anonymisert og kun oppbevart så lenge undersøkelsen pågår. Finn ut mer om å sende en feilrapport via “Slik bruker du Samsung Members-appen“.

Trykk på knappen send nedenfor for å gi din tilbakemelding. Takk for din deltagelse