Slik oppdaterer du den nyeste programvaren til din Galaxy-mobilenhet

Samsung kommer jevnlig med programvareoppdateringer. Programvareoppdateringer gir nye funksjoner og mer sikkerhet til enheten din. Samsung anbefaler at du holder enhetsprogramvaren din oppdatert og at du sikkerhetskopierer all viktig data før du oppdaterer programvaren.

Se etter programvareoppdateringer

Trinn 1. Gå til Innstillinger > Programvareoppdatering.

Trinn 2. Trykk på Last ned og installer

Hvordan oppdatere programvare

Trinn 3. Hvis ny programvare er tilgjengelig, kan du velge Installer nåPlanlegg installasjon eller Senere

Hvis programvaren din allerede er oppdatert, så vil den nyeste oppdateringsinformasjonen vises som nedenfor.

Nyeste oppdateringsinformasjon

Sikkerhetsoppdateringer gis for å styrke enhetens sikkerhet og beskytte dine personlige opplysninger. For sikkerhetsoppdateringer til din modell, gå til security.samsungmobile.com.

Trinn 1. Gå til Innstillinger > trykk på Biometri og sikkerhet

Trinn 2. Trykk på Sikkerhetsoppdatering

Slik ser du etter sikkerhetsoppdateringer

Du kan se versjonen av enhetens programvare og se etter oppdateringer.

Merknad: Nettsiden støtter bare visse språk.

Ikke bare er Smart Switch glimrende til dataoverføring, det er også en lett måte å oppdatere enhetens programvare på. Når du åpner Smart Switch på din Windows-PC eller Mac, vil du se et alternativ om å oppdatere til en ny programvareversjon dersom det er én tilgjengelig.

Trinn 1. Koble enheten din til datamaskinen din via USB-kabelen som fulgte med enheten.

Trinn 2. Åpne Smart Switch på PC-en din.

Trinn 3. Hvis en programvareoppdatering er tilgjengelig, vil Smart Switch automatisk be deg om å oppdatere programvaren eller vise et oppdateringsalternativ.

Trinn 4. Trykk på Oppdater, og følg instruksjonene på skjermen for å laste ned de nødvendige filene og fullføre oppdateringsprosessen.

Merknad:

• Sørg for at telefonen din eller nettbrettet ditt har minst 20 prosent batteristrøm før du fortsetter.
  • Ikke koble fra USB-kabelen eller bruk enheten din før oppdateringen er fullført.
  • Telefonen eller nettbrettet kan slå seg av og på under oppdateringsprosessen.

Merknad:

• Sørg for at det er tilstrekkelig med batteri før oppdatering.
  • På visse telefoner kan det stå “Systemoppdatering” i stedet for “Programvareoppdatering”.
  • Avhengig av din programvareversjon, kan det være nødvendig å gjenta denne prosessen flere ganger.
  • Skjermdumpene og menyene på enheten kan variere avhengig av enhetsmodell og programvareversjon.

Hvis du opplever usedvanlig atferd på Samsung-mobiler, nettbrett eller kroppsnære enheter, kan du sende oss en feilrapport eller stille oss et spørsmål i Samsung Members-appen.

Dermed kan vi ta en nærmere titt på hva som skjer. Dataene blir anonymisert og kun oppbevart så lenge undersøkelsen pågår. Finn ut mer om å sende en feilrapport via “Slik bruker du Samsung Members-appen“.