Forenklede appnavn i Galaxy One UI 6

Galaxy-brukere vil legge merke til noen små endringer med utgivelsen av Galaxy One UI 6 (Android-versjon 14). For eksempel har navnene som vises på en rekke Samsung-appikoner blitt forenklet, noe som gjør det enklere for brukerne å gjenkjenne apper.

Endringer på Galaxy One UI 6, synlige på startskjermen til en Galaxy-telefon.

Forenklede etiketter

Ved å forenkle app-etiketter for Galaxy One UI 6 (Android-versjon 14), begrenses app-navnene til én linje på Galaxy-startskjermen ved å fjerne ordene "Samsung" og "Galaxy" fra visningsnavnene til appene. Denne endringen gir et renere og mer organisert utseende, noe som igjen hjelper brukerne med å finne favorittene sine lettere.

Merk: Appens faktiske navn er ikke endret, kun måten den vises på både startskjermen og apper-skjermen.

Galaxy One UI 5 på startskjermen til en Galaxy-telefon Galaxy One UI 5 på startskjermen til en Galaxy-telefon

Galaxy One UI 5

Endringer i Galaxy One UI 6 på startskjermen til en Galaxy-telefon Endringer i Galaxy One UI 6 på startskjermen til en Galaxy-telefon

Galaxy One UI 6

Bilde som viser fjerning av "Samsung" og "Galaxy" fra appnavnetiketter.

Brukere kan søke etter fullt navn i app-listen, samt søke i Innstillinger > Apper.

Skjermbilde av de fulle navnene på apper oppført under Innstillinger > Apper. Skjermbilde av de fulle navnene på apper oppført under Innstillinger > Apper.
Søkefelt i app-listen. Søkefelt i app-listen.

Samsung-apper med reviderte etiketter

Appnavn (Galaxy One UI 5)

Appnavn (Galaxy One UI 6)

Galaxy Store

Store

Samsung Members

Members

Samsung TV Plus

TV

Samsung Music

Music

Samsung Pay

Pay

Samsung Pass

Pass

Samsung Wallet

Wallet

Galaxy Wearable

Wearable

Samsung Notes

Notes

Samsung Kids

Kids

Samsung Flow

Flow

Samsung News

Nyheter

Samsung Global Goals

Global Goals

Samsung Cloud

Cloud

Samsung Health

Health

Merk: Hvilke apper som er tilgjengelige i ulike land kan variere.