Slik ser jeg etter oppdateringer av operativsystemet på min Samsung Galaxy-enhet

Avhengig av operativsystemet du har installert, så kan oppdateringsinnstillingene følge én av stiene nedenfor:

• Innstillinger > Om enheten > Programvareoppdatering > Oppdater nå.
  • Innstillinger > Om enheten > Programvareoppdatering > Last ned og installer.
  • Innstillinger > Programvareoppdatering > Last ned oppdateringer manuelt.

Vennligst bemerk: Noen trinn kan variere avhengig av modell og operativsystem.

Oppdateringer av operativsystemet slippes jevnlig for enheten din. Hvis du har problemer med enheten din, bør du alltid se etter oppdateringer da en løsning på problemet kan ha kommet.

Programvareoppdateringer faller inn i to generelle kategorier: operativsystem-oppdateringer og sikkerhetsoppdateringer. Vennligst bemerk at typen og versjonen av den tilgjengelige oppdateringer avhenger av modellen din.

Android kodenavn er oppkalt etter godteri og søtsaker, og viktige nye versjoner utgis som regel årlig. Du vil ofte se oppdateringene av operativsystem referert til ved navn snarere enn versjonsnummer.

• Pie: Versjon 9.0
  • Oreo: Versjon 8.0
  • Nougat: Versjon 7.0
  • Marshmallow: Versjon 6.0
  • Lollipop: Versjon 5.0
  • Kit Kat: Versjonene 4.4-4.4.4; 4.4W-4.4W.2
  • Jelly Bean: Versjonene 4.1-4.3.1
  • Ice Cream Sandwich: Versjonene 4.0-4.04

Du finner din nåværende versjon ved å gå til «Innstillinger», og deretter «Om enheten» eller «Om telefonen».

Pie og nyere operativsystemerKlikk for å Utvide

For å finne oppdateringsinnstillingene:

1 Åpne «Innstillinger».
2 Trykk på «Programvareoppdatering».
Trykk på Programvareoppdatering
3 Velg «Last ned og installer».
Velg Last ned og installer

Endringer når du oppdaterer til Android 9.0 (Pie) fra Android 8.0 (Oreo) omfatter:

• Oppdatert design.
  • Oppdaterte alternativer og posisjoner for Always on Display.
  • Vedlikehold av enhet er nå Enhetsvedlikehold.
  • Plasseringsinnstillinger finnes nå under Biometri og sikkerhet.
  • Ikke forstyrr finnes under Varslinger.
  • Ny innstilling for nattmodus.
Nougat og Oreo operativsystemerKlikk for å Utvide

For å finne oppdateringsinnstillingene:

1 Åpne «Innstillinger» og velg «Programvareoppdatering».
Velg Programvareoppdatering
2 Trykk på «Last ned oppdateringer manuelt».
Trykk på Last ned oppdateringer manuelt
Marshmallow, Lollipop og KitKat operativsystemerKlikk for å Utvide

For å finne oppdateringsinnstillingene:

1 Åpne «Innstillinger».
2 Trykk på «Om enheten» og deretter «Programvareoppdatering».
Trykk på Programvareoppdatering
3 Velg «Oppdater nå».
Velg Oppdater nå
Jellybean og eldre operativsystemKlikk for å Utvide

For å finne oppdateringsinnstillingene:

1 Åpne «Innstillinger» og trykk på «Mer».
2 Trykk på «Om enhet» og deretter «Programvareoppdatering».
3 Velg «Oppdater».

Vennligst bemerk: Det kan iblant ta litt tid å installere oppdateringene, og de kan være være store når det gjelder data. Vi anbefaler at oppdateringene lastes ned via en Wi-Fi-forbindelse så du unngår å bruke opp den tildelte mobildatamengden.

For å sikre at enheten din alltid er oppdatert, slå på «Autooppdatering» (Lollipop/KitKat-enheter) eller «Last ned oppdateringer automatisk» (Marshmallow-enheter og nyere).

Hvis du opplever usedvanlige hendelser på Samsung mobiltelefoner, nettbrett eller smarttilbehør, kan du sende oss en feilrapport eller stille oss et spørsmål i Samsung Members-appen. Dermed kan vi ta en nærmere titt på hva som skjer. Dataene blir anonymisert og bare oppbevart så lenge undersøkelsen varer.

Takk for din tilbakemelding

Finner du ikke det du leter etter? Vi er her for å hjelpe

Online

Facebook Messenger

Vi er her døgnet rundt for deg og dine Samsung-produkter.

Live Chat

Vi er her døgnet rundt for deg og dine Samsung-produkter.

Informasjon

På grunn av den pågående COVID-19-situasjonen, også kjent som Corona-virus, kan det være lenger ventetid enn normalt ved vårt Call Center.
Vi kan ikke garantere at du vil få snakke med en norsk agent, men våre nordiske agenter vil kunne hjelpe deg på engelsk.
Foreløpig anbefaler vi alle kunder å kontakte oss ved å bruke web formularet på
www.samsung.com/no/support/email/

Vi beklager eventuelle ulemper dette kan medføre og håper på din forståelse under denne ekstraordinære situasjonen.

Ring

Generell Support

21 62 90 99

Vi er her døgnet rundt for deg og dine Samsung-produkter.
For hvitevarer vil våre eksperter hjelpe deg
Mandag til fredag 08:00 til 18:00

Vær oppmerksom på at hvis du ønsker å bestille en service må du kunne oppgi serienummer og modellkode. Uten disse kan vi ikke legge inn en serviceforespørsel.

På grunn av den nåværende situasjonen angående
covid-19 også kallt Corona-virus, ønsker vi å oppfordre alle kunder som har eller kan behøve service på ett Samsung-produkt, til å tenke på viktigheten av å være frisk når teknikere kommer på besøk eller når du besøker en av våre service senter.
Se mer

Kampanjesupport

21 55 28 07

Mandag til Fredag | 07:00 til 21.00
Lørdag | 08:00 til 17.00
Søndag | 08:00 til 17.00

Har du spørsmål om pågående kampanjer, vennligst besøk vores Kampanjside for mer informasjon.

B2B Support

21 62 90 99

Mandag til fredag | 08.00 til 17.00
Lunsjstengt | 12:00 til 13:00

Vennligst besøk suportsidene vedrende bedrift

Samsung Shop

21 62 90 97

Mandag til Fredag | 07:00 til 21.00
Lørdag | 08:00 til 17.00
Søndag | 08:00 til 17.00

* For alle printer relaterte spørsmål vennligst gå til HP website .

Personlig Support

Autoriserte Service Partnere

Finn ditt nærmeste Samsung support senter.

Fjernsupport

Dra nytte av fordelene med fjernsupport for TV, mobiltelefoner og nettbrett.