Hvorfor krasjer noen Android apper

Enkelte Android apper kan krasje så fort man åpner dem. Dette gjelder blant annet appene Tumblr, Google Search, Waze, Tik Tok og noen bankapper.

Problemet kan oppstå på noen Samsung Galaxy enheter og er forårsaket av et problem i Google Webview. Dette problemet ble løst i den nyeste programvareoppdateringen for Android System Webview og Google Chrome.

For å sikre for at appene ikke krasjer når de åpnes, må du oppdatere både Google Chrome og Android System Webview.

Oppdater Google Chrome

1 Åpne Innstillinger
2 Gå til Apper
3 Trykk på Chrome
4 Trykk på Appdetaljer i butikk
5 Trykk på Oppdater

Oppdater Android System Webview

1 Åpne Innstillinger
2 Gå til Apper
3 Trykk på Android System Webview
4 Trykk på Appdetaljer i butikk
5 Trykk på Oppdater

Når du har fullført disse stegene, skru av telefonen og start den på nytt.