Galaxy-enheten blir tregere, fryser eller viser annonser etter at du har installert tredjepartsapper

Hvis du nylig har installert en tredjepartsapp på Galaxy-enheten, kan du se hyppige hurtigvinduer eller meldinger som "kan bremse ned", "batteriet tømmes raskt", "lagring er lav", "enheten blir varm" eller "smarttelefonen er farlig". Du kan bruke funksjonen Batteri og enhetsvedlikehold til å optimalisere enheten din ved å sette unødvendige tredjepartsapper i dvalemodus, samt skanne for skadelig programvare, sjekke batteribruk og frigjøre lagringsplass. Eller så kan du avinstallere problematiske eller skadelige apper.

Galaxy-telefon med en advarsel som dukker opp

Merk: Det anbefales å bruke Galaxy Store og Play Store når du skal installere autoriserte apper på Galaxy-enheten din.

Tredjeparts hurtigvindu-annonse for oppdatering.

Du kan bruke varsler for enhetsvedelikhold til å holde oversikt over tredjepartsapper som kan være installert på enheten din. Enhetsvedlikehold vil skanne etter skadelige apper og deretter varsle deg med varsler.

Sjekk etter sovende apper

Varsel om hurtigvindu for Enhetsvedlikehold Varsel om hurtigvindu for Enhetsvedlikehold

Trinn 1. Dra ned fra øverst på skjermen og åpne varslingspanelet, og trykk deretter på Enhetsvedlikehold-varselet.

Liste over apper i dyp søvn Liste over apper i dyp søvn

Trinn 2. Sjekk listen over sovende apper.

Fjern apper

Varsel om Enhetsvedlikehold pop-up Varsel om Enhetsvedlikehold pop-up

Trinn 1. Dra ned fra toppen av skjermen for å åpne varslingspanelet, og trykk deretter på Enhetsvedlikehold-varslingen > Vis apper.

Liste over apper Liste over apper

Trinn 2. Sjekk listen over apper og velg deretter appen du vil slette. Trykk på Avinstaller.

Bekreftelse på sletting av app pop-up. Bekreftelse på sletting av app pop-up.

Trinn 3. Trykk på OK.

Hvis du ved et uhell fjernet Enhetsvedlikehold-varslingen, kan du fortsatt sjekke og fjerne skadelige apper fra Galaxy-enheten din ved å bruke Enhetsvedlikehold menyen og selvdiagnosefunksjonen. Imidlertid må appen settes til å sove i Enhetsvedlikehold før du kan se den.

Sjekk for sovende apper

Alternativet Enhetsvedlikehold i Innstillinger. Alternativet Enhetsvedlikehold i Innstillinger.

Trinn 1. Naviger til og åpne Innstillinger > Batteri og enhetsvedlikehold.

Alternativet Batteri i Enhetsvedlikehold. Alternativet Batteri i Enhetsvedlikehold.

Trinn 2. Trykk på Batteri.

Alternativet Grenser for bakgrunnsbruk i Batteri Alternativet Grenser for bakgrunnsbruk i Batteri

Trinn 3. Trykk på Grenser for bakgrunnsbruk.

Alternativet for sovende apper i Brenser for bakgrunnsbruk. Alternativet for sovende apper i Brenser for bakgrunnsbruk.

Trinn 4. Trykk på Apper i dvalemodus, og sjekk deretter om den problematiske eller skadelige appen vises i listen.

Slett appen

Appen Enhetsvedlikehold i Innstillinger. Appen Enhetsvedlikehold i Innstillinger.

Trinn 1. Naviger til og åpne Innstillinger > Batteri og enhetsvedlikehold.

Alternativet Diagnostikk i Enhetsvedlikehold. Alternativet Diagnostikk i Enhetsvedlikehold.

Trinn 2. Trykk på Diagnostikk.

Diagnostikk over appsikkerhet i Diagnostikk. Diagnostikk over appsikkerhet i Diagnostikk.

Trinn 3. Trykk på Diagnostikk over appsikkerhet.

Hurtigvindu for bekrefting på sletting av app. Hurtigvindu for bekrefting på sletting av app.

Trinn 4. Sjekk listen over apper, og velg deretter appen du vil slette. Trykk på Avinstaller > OK.

Selv om du ikke har mottatt enhetsvarsler om skadelige apper, kan du avinstallere uønskede apper fra Galaxy-enheten. Hvis du ikke finner appen på skjermbildet Apper, kan du bruke Apper-menyen i Innstillinger.

Alternativet Apper i Innstillinger. Alternativet Apper i Innstillinger.

Trinn 1. Naviger til og åpne Innstillinger > Apper.

Applikasjonsliste i Apper. Applikasjonsliste i Apper.

Trinn 2. Velg den appen du vil slette.

Avinstaller-knapp på App-data. Avinstaller-knapp på App-data.

Trinn 3. Trykk på Avinstaller > OK.

Samsung Community

Jei norite daugiau padiskutuoti apie mobiliąją fotografiją, apsilankykite „Samsung Community“ forume. „Samsung Community“ yra platforma, kurioje galite rasti naudingos informacijos ir patarimų, susijusių su išmaniosiomis technologijomis.