Hvordan kan jeg forhindre mikrovibrasjoner?

Mikrovibrasjoner oppstår vanligvis ved bruk av en adapter som ikke er jordet. Det samme fenomenet kan forekomme i gamle bygninger som ikke var jordet da de ble bygget. Mikrovibrasjoner er ufarlige, men bruk av en jordet lader anbefales hvis du opplever ubehag.

Før du prøver anbefalingene nedenfor, må du kontrollere at enhetens programvare og relaterte apper er oppdatert til nyeste versjon. Følg denne fremgangsmåten for å oppdatere programvaren på mobilenheten:

Trinn 1. Gå til Innstillinger Programvareoppdatering.

Trinn 2. Trykk på Last ned og installer.

Trinn 3. Følg instruksjonene på skjermen.

Sjekk AC-adapteren du bruker

Jording refererer til beskyttelsestiltaket som skal endre retningen til overstrøm slik at den ikke kan nå elektriske apparater eller en bruker som er i fysisk kontakt med dem. Som vist på bildet nedenfor, har en jordet adapter en jordingsstift på toppen og bunnen av stikkontakten. Hvis du bruker en stikkontakt som ikke har en jordingsstift, kan du oppleve mikrovibrasjoner, avhengig av miljøfaktorene dine.

Ikke-jordet stikkontakt Ikke-jordet stikkontakt

Ikke-jordet stikkontakt

Jordet stikkontakt Jordet stikkontakt

Jordet stikkontakt

Prøv å bruke en jordet lader

Ved å bruke en jordet lader kan du enkelt blokkere mikrovibrasjoner. Som vist på bildet nedenfor, er en jordet lader og en ikke-jordet lader fysisk ulike. Sjekk hvilken type lader du bruker, og bytt om nødvendig til en jordet lader. Du kan kjøpe en jordet lader på ditt nærmeste kundesenter.

2 punkts ikke jordet lader 2 punkts ikke jordet lader

2-punkts ikke-jordet lader

3 punkts jordet lader 3 punkts jordet lader

3-punkts jordet lader

Merk:

• Med hensyn til forbruker- og produktsikkerhet er metallkomponenter isolert med et oksidbelegg. Mikrovibrasjoner som kan kjennes som en strøm av elektrisk spenning, kan oppstå i produkter med oksidbelegg, spesielt under lading. Dette er ikke en feil, men et vanlig fenomen som oppstår i produkter med metallkomponenter.
  • Skjermbilder og menyer på enheten kan variere, avhengig av enhetsmodell og programvareversjon.

Hvordan du bruker Samsung Members-appen

Hvis du opplever problemer med mobiltelefon, nettbrett eller bærbart utstyr fra Samsung, kan du sende oss et spørsmål i Samsung Members-appen. Finn ut mer om hvordan du sender en feilrapport.