Slik bruker du superrask lading

S22 er designet med bekvemmelighet for øye, og superrask lading er viktig for å gi den opplevelsen. For å sikre at du får mest mulig ut av S22 sin raske lading, les videre og bli kjent til kravene til superrask lading.

Ladekapasitet

Galaxy S22 og Galaxy S23 har en innebygd funksjon for Hurtiglading og Superhurtig lading. Følg trinnene nedenfor for å aktivere denne funksjonen automatisk:

1 Gå til Innstillinger.
Slik slår du på superrask lading: trinn 1
2 Trykk på Batteri og enhetsvedlikehold.
Slik slår du på superrask lading: trinn 2
3 Trykk på Batteri.
Slik slår du på superrask lading: trinn 3
4 Trykk på Flere batteriinnstillinger.
Slik slår du på superrask lading: trinn 4
5 Trykk på knappen ved siden av Superrask lading.
Slik slår du på superrask lading: trinn 5
Fargene på det roterende hjulet til Hurtiglading og Superrask lading

Du ser et grønt roterende hjul ved hurtiglading av enheten din og et blått roterende hjul ved superrask lading av enheten din, med OS13 og nyere.

Merk: Under lading kan du ikke aktivere eller deaktivere denne funksjonen.

For å sikre at du maksimerer ladeeffektiviteten, slå av skjermen på enheten din. Når Superrask lading er aktivert, vil et lyssymbol vises på frontskjermen.

Galaxy S22- og Galaxy S23-enheter støtter hurtig, superrask og trådløs lading.

For å bruke hurtiglading, kreves en laderkabel som støtter adaptiv hurtiglading med en kapasitet på 25 W for Galaxy S22/S23 (batterikapasitet 3700 mAh) og 45 W for Galaxy S22+/S23+ og Galaxy S22/S23 Ultra (batterikapasitet 4500-5000 mAh).

For å bruke superrask lading, kreves en laderkabel som støtter adaptiv hurtiglading med en kapasitet på 45 W. 45 W TA + 5A kabel (E-merket). Du trenger også en 45 W reiseadapter. Superrask lading kan ikke foretas med standardladere. Vi anbefaler å bruke USB Type-C, 5A laderkabel som leveres med 45 W-laderen.

Du kan kjøpe en reiseadapter på Samsung-nettsiden

Les våre ofte stilte spørsmål på Slik hurtiglader du telefonen din med kabel eller trådløst for mer informasjon om hurtiglading.