Galaxy-enheten hurtiglader ikke. Hvordan fikser jeg det?

De nyeste Galaxy-mobilenhetene er utstyrt med både kabel- og trådløs lademodus. Denne omfattende guiden viser deg hvordan du aktiverer disse funksjonene, slik at du kan dra nytte av raskere lading for Galaxy-enheten din.

Vi tilbyr ulike alternativer for hurtiglading, avhengig av din enhet og adapter. Du kan velge enten kabel eller trådløst.

For hurtiglading med kabel er det tre typer: Adaptiv hurtiglading (maks 15 W), superrask lading (maks 25 W) og superrask lading 2.0 (maks 45 W).

Det finnes to typer for trådløs hurtiglading: Hurtiglading 1.0 (maks 9 W) og Hurtiglading 2.0 (maks 15 W).

Merk:

• Det anbefales sterkt å bruke Samsung-autoriserte adaptere og kabler for optimal ytelse og sikkerhet.
  • Hurtiglading av Galaxy-enheten kan variere avhengig av enhetsmodell og tilstanden til adapteren eller kabelen.
  • For å sjekke om enheten støtter hurtiglading, sjekk den vedlagte håndboken eller relevant produktinformasjon på samsung.com når du kjøper produktet.

Batteri- og enhetspleie Batteri- og enhetspleie

➊ Gå til «Innstillinger», så trykker du på «Batteri og enhetsvedlikehold»

Enhetspleie, batteri Enhetspleie, batteri

➋ Trykk på «Batteri»

Flere batteriinnstillinger Flere batteriinnstillinger

➌ Trykk på «Flere batteriinnstillinger»

Trykk på bryteren for å aktivere ladeinnstillinger Trykk på bryteren for å aktivere ladeinnstillinger

➍ Trykk på bryteren for å aktivere «Hurtiglading», «Superrask lading» eller « Trådløs hurtiglading»

Merk:

• Navnet på menyen kan variere avhengig av enhetsmodell og programvareversjon.
  • «Hurtiglading»-aktivering er for kabellading og «Trådløs hurtiglading» er for trådløs lading. Velg og aktiver lademetoden du foretrekker.
  • Ikke aktiver eller deaktiver denne funksjonen på enheten mens du lader.

Ulike typer ladere har variert effekt. For optimal ytelse anbefaler vi å bruke et Samsung-autorisert hurtigladeradapter.

Adaptiv hurtiglading

– Samsung-ladere som støtter 9V-1,67A (15 W)-utgangseffekt viser teksten «Adaptiv hurtiglading» med et ladeikon

Superrask lading

– Samsung-ladere som støtter 9V-2.77A (25 W), 15V-3A (45 W), eller 20V-2.25A (45 W)-utgangseffekt viser teksten «Superrask lading» med et ladeikon

Merk:

• Samsung garanterer ikke kompatibiliteten til tredjepartsladere.

Slik kobler du til adapteren på riktig måte

Sveip eller klikk for å se hvert trinn

Sjekk om adapteren er riktig tilkoblet

Koble til USB-kabel og adapter Koble til USB-kabel og adapter

Kontroller at adapteren og kabelen er godt tilkoblet

Koble til USB-kabel og enhet Koble til USB-kabel og enhet

Sørg for at enheten og ladekabelen er godt tilkoblet

Merk:

• Koble laderen fra enheten før du kobler den fra stikkontakten.

Samsung-autorisert adapter

For optimal ytelse, bruk en Samsung-autorisert trådløs hurtigladematte og/eller adapteren i boksen.

- Hurtiglader 1.0 trenger adapteren som støtter over 15 W strøm (maks 9 W ladeeffekt)

- Hurtiglader 2.0 trenger adapteren som støtter over 25 W strøm (maks 15 W ladeeffekt)

Noen modeller fungerer kanskje bare med adapteren i boksen. For mer informasjon, sjekk den vedlagte håndboken eller samsung.com for produktinformasjon når du kjøper enheten.

Merk:

• Samsung garanterer ikke kompatibiliteten til tredjepartsladere.
  • For raskere ladetider, lad batteriet mens enheten eller skjermen er slått av.

Slik kobler du til trådløs lader på riktig måte

Sveip eller klikk for å se hvert trinn

Sjekk om den trådløse laderen er tilkoblet og plassert riktig

Tilkobling av trådløs ladekabel Tilkobling av trådløs ladekabel

Kontroller at den trådløse laderen og kabelen er godt tilkoblet

Riktig plassering av trådløs lader Riktig plassering av trådløs lader

Sørg for at enheten er riktig plassert og i kontakt med spolene på den trådløse laderen

Merk:

• Plassering av ladespolen kan variere avhengig av enhetsmodell.
  • Enhetsdekseltykkelse over 3 mm kan føre til at wattstyrken synker og produserer varme, noe som resulterer i lengre ladetider.
  • Ladetiden kan variere på grunn av ladeforhold og dekselmaterialer.

Samsung-autorisert trådløs lader