Slik forlenger du levetiden til enhetens batteri med batteribeskyttelsesmodus

Bildet viser en mobil enhet som lades ved siden av en kopp kaffe og en hånd.

Batteribeskyttelsesmodusen lar deg begrense den maksimale ladingen som støttes av smarttelefonen eller nettbrettet for å forhindre at langvarig lading forkorter batteriets levetid.

Les videre for å lære hvordan du slår på Batterisparing på din Galaxy smarttelefon eller nettbrett.

Merk: Batteribeskyttelsesmodusen innebærer at enhetens lading ikke når opp på 100 %, noe som fører til at tiden den holder før den må lades opp igjen, blir noe mindre på daglig basis.

Hva er batteribeskyttelsesmodus?

Ved å aktivere batteribeskyttelsesmodusen i Innstillinger-menyen på enheten din, blir det fastlagt en grense for maksimal batterilading på 85 %. På denne måten får ikke overlading noen negativ effekt på batteriets levetid, selv om du gjentatte ganger lar smarttelefonen eller nettbrettet ligge til lading lenger enn nødvendig.

Merk: Batterisparemodus er som standard deaktivert på Galaxy-enheter.

Slik slår du på batteribeskyttelsesmodusen

Slik aktiverer du batteribeskyttelsesmodusen:

1 Gå til "Innstillinger".
Innstillinger-ikonet er formet som et tannhjul.
2 Trykk på “Batteri og enhetsvedlikehold”.
Alternativet Batteri og enhetsvedlikehold finnes i Innstillinger-menyen.
3 Trykk på “Batteri”.
Batteri velges i Batteri og enhetsvedlikehold.
4 Velg “Flere batteriinnstillinger”.
Flere batteriinnstillinger velges i Batteri og enhetsvedlikehold
5 Slå på Beskytt batteriet-bryteren.
Beskytt batteriet valgt i Flere batteriinnstillinger

For informasjon om hvordan du best tar vare på ditt Galaxy-batteri, gå til Samsung Support.

Slik bruker du Samsung Members-appen

Hvis du opplever problemer med dine Samsung-mobiler, nettbrett eller kroppsnære enheter, kan du sende oss et spørsmål i Samsung Members-appen. Finn ut mer om å sende en feilrapport.