Hvilke lufthandlinger kan jeg bruke med S22 Ultra S Pen?

S22 Ultra med S Pen

Lufthandlinger fjernstyrer apper ved bruk av den tilkoblede S Pen. Ved å føre pennen i ulike retninger, kan du åpne apper, styre musikk, ta skjermbilder og mye mer. Finn ut mer om hvilke lufthandlinger du kan bruke med S22 Ultra og hva du kan gjøre hvis de ikke fungerer korrekt.

Bemerk: Lufthandlinger fungerer kun med visse apper, og tilgjengelige kommandoer varierer avhengig av appen.

Avhengig av om du har kameraappen åpen eller en mediaapp åpen, lar lufthandlinger deg utføre ulike funksjoner med en enkelt bevegelse.

• Langt trykk på S Pen-knapp: Åpne kameraappen
  • Enkelttrykk på S Pen-knapp: Ta bilde eller spill av media / sett media på pause
  • Dobbelttrykk på S Pen-knapp: Skifte fra front- til bakkamera eller hopp til neste låt

For å bruke en gest, skal du holde nede S Pen-knappen mens du utfører følgende:

• Flytte S Pen fra venstre til høyre: Skifte kameramodus eller gå fram/tilbake til neste/forrige låt
  • Flytte S Pen opp eller ned: Skifte fra front- til bakkamera eller skru mediavolum opp eller ned
  • Tegne sirkel med klokka: Zoom kamera inn
  • Tegne sirkel mot klokka: Zoom kamera ut

Tips:  Etter å ha utført zoom inn-gesten, hold S Pen-knappen nede for å fortsette å zoome

S22 Ultra sin S Pen har også fem nye bevegelser som fungerer hvor som helst, uavahengig av hvilke apper som kjører.

• Venstre og høyre: Bla tilbake
  • Høyre og venstre: Gå til Nylige apper
  • Opp og ned: Gå til Hjem
  • Ned og opp: Smartvelger. Du kan bruke S Pen til å velge et område og utføre handlinger som å dele eller lagre. Du kan også velge et område fra en video og oppta det som en GIF-animasjon
  • Rist: Ta bilde og skriv på skjerm Ta skjermdump for å skrive eller tegne på dem, eller beskjær et område fra bildet som er tatt. Du kan også ta bilde av det aktuelle innholdet og det skjulte innholdet på en forlenget side, som for eksempel en nettside.

Bemerk:

• S Pen må lades før du kan bruke S pen-funksjonen lufthandlinger.
  • Hvis S Pen er for langt fra enheten eller hvis det er forhindringer eller ekstern forstyrrelse mellom S Pen og enheten, så vil S Pen bli koblet fra enheten og S Pen-ikonet vil bli grått.
  • For å bruke S Pen-funksjonen lufthandlinger på nytt, så koble S Pen til enheten ved å sette S Pen inn i sporet på nytt.  Lufthandlingsfunksjonen krever en avstand på minst 10 cm fra enhetsskjermen.

Hvis du opplever problemer med S Pen lufthandlinger, kan det hende at S Pen-tillatelser ikke er innstilt korrekt. Følg trinnene nedenfor for å aktivere S Pen lufthandlinger og tillatelser for enheter i nærheten / fysisk aktivitet:

Aktiver S Pen lufthandlinger

1 Gå til Innstillinger, og trykk deretter på Avanserte funksjoner.
Avanserte funksjoner valgt i menyen innstillinger
2 Trykk på S Pen
S Pen valgt i menyen Avanserte funksjoner
3 Trykk på Lufthandlinger
Lufthandlinger valgt i S Pen-menyen
4 Skyv på bryteren ved siden av for å aktivere Lufthandlinger
Lufthandlinger slått på

Aktiver tillatelser for enheter i nærheten og fysisk aktivitet

1 Gå til Innstillinger, og trykk deretter på Apper
Apper valgt i menyen innstillinger
2 Trykk på ikonet Sorter etter (øverst til høyre i listen over apper)
Ikonet Sorter etter valgt
3 Trykk på Vis systemapper og deretter på OK for å slå på
Vis systemapper og OK valgt
4 Trykk på Luftkommando i listen over apper
Luftkommando valgt i listen over apper
5 Trykk på Tillatelser
Tillatelser valgt
6 Trykk på Enheter i nærheten og velg Tillat
Tillat valgt i Tillatelser for enheter i nærheten
7 Trykk på Fysisk aktivitet og innstill til Tillat
Tillat valgt i tillatelser for fysisk aktivitet