Sørg for at beskyttelsesplasten på din nye Galaxy-telefon er helt fjernet

Din nye Galaxy-telefon kan være dekt med beskyttelsesplast for å beskytte enheten under produksjon og distribusjon. Hvis du bruker enheten uten å fjerne beskyttelsesplasten etter kjøp av enheten, kan det oppstå diverse problemer. Det anbefales at du fjerner all beskyttelsesplasten.

Før du prøver nedenstående anbefalinger, så sjekk om enhetens programvare og tilknyttede apper er oppdatert til den nyeste versjonen. For å oppdatere mobilenhetens programvare, følg disse trinnene:

Trinn 1. Gå til Innstillinger > Programvareoppdatering.

Trinn 2. Trykk på Last ned og installer.

Trinn 3. Følg instruksjonene på skjermen.

Fjern den opprinnelige beskyttelsesplasten helt

For å beskytte Galaxy-telefonen din under produksjon og distribusjon fra fabrikken, er fronten, baksiden, kamera og sidene på enheten dekket med beskyttelsesplast. Denne beskyttelsesplasten kleber direkte til enheten, hovedsakelig til ladehullet, mikrofonene, høyttalerhullene og kameraene. Især når det gjelder mikrofonhullet i bunnen, kan en stor beskyttelsesplast og et lite klistremerke være festet i to lag, så selv det andre lille klistremerket må fjernes helt.

Hvis du ikke hører innkommende eller utgående lyd klart, eller hvis lyden plutselig blir avbrutt, kan det være fordi beskyttelsesplasten som var festet til høyttaleren og mikrofonhullene på enheten, blokkerer hullene. Dessuten, hvis beskyttelsesplasten som er festet til kameraet ikke fjernes, kan bildet komme ut av fokus eller forårsake vinkelforvrengning når du tar et bilde, og du kan dermed få et bilde i redusert kvalitet.

Beskyttelsesfilm mikrofonhull.

Merknad: En tredjeparts telefonbeskyttelse, eller tilbehør som dekker telefonen helt, kan også påvirke mikrofonens ytelse.

Hvis du opplever problemer med dine Samsung-mobiler, nettbrett eller kroppsnære enheter, kan du sende oss et spørsmål i Samsung Members-appen.

Dermed kan vi ta en nærmere titt på hva som skjer. Dataene blir anonymisert og kun oppbevart så lenge undersøkelsen pågår. Finn ut mer om å sende en feilrapport via “Slik bruker du Samsung Members-appen“.