Hvordan får jeg Fortnite på Galaxy-enheten min?

Fortnite-grensesnitt i Note9

Game Launcher samler spillene du har lastet ned fra Play Store og Galaxy Apps på ett sted så de er enkle å finne. Game Launcher har nyttige funksjoner som kan gi deg en bedre spillopplevelse. Android-versjonen av Fortnite er bare tilgjengelig via Game Launcher eller direkte via Galaxy Apps.

Merk: Fortnite er bare kompatibelt med Samsung Galaxy-modellene: S7/S7 Edge, S8/S8+, S9/S9+, Note8, Note9, Tab S3 og Tab S4.

Slik aktiverer du Game LauncherKlikk for å Utvide
1

Åpne Innstillinger og trykk på Avanserte funksjoner.

2

Trykk på Spill.

Trykk på Spill i menyen Avanserte funksjoner
3

Sveip for å aktivere Game Launcher.

Aktiver Game Launcher i menyen Spill
4

Legg til Game Launcher på hjemskjermen.

Bekreft at du vil legge til Game Launcher på hjemskjermen
Slik installerer du FortniteKlikk for å Utvide
1

Gå til appskjermen og åpne Game Launcher.

2

I Game Launcher er Fortnite et av spillene som er foreslått. Vises ikke Fortnite, drar du fingeren opp på skjermen for å vise listen med tilgjengelige apper i Game Launcher. Eventuelt kan du laste ned Fortnite fra Galaxy Apps.

Fortnite vises som foreslått spill i Game Launcher
3

Trykk på Fortnite og deretter Installere og åpne.

4 Følg anvisningene på skjermen for å installere Fortnite.
5 Etter installasjonen er det bare å gjøre seg klar til å spille.
Bruker som spiller Fortnite på enheten sin
Hvordan få et Fortnite Galaxy-skinKlikk for å Utvide

På Samsung Galaxy Note9 og Tab S4 kan du få et Fortnite Galaxy-skin.

Når du har logget på Samsung-kontoen din og lastet ned Fortnite-appen, låser du opp skin-et slik:

Du må spille tre Fortnite-kamper. Husk å trykke på Return to Lobby etter hver kamp så alle blir tellende.

Du vil da motta en Fortnite-gaveboks innen 24-48 timer.

Merk: Du får bare ett Galaxy-skin per enhet, og det må løses inn før 31.12.2018. Når du først har fått et skin, utløper det ikke.

Takk for din tilbakemelding

Finner du ikke det du leter etter? Vi er her for å hjelpe

Online

Live Chat

Mandag til Fredag : 8:00 til 18:30
Lørdag : 10:00 til 14:30

Det er for tiden stor pågang hos vår Support. Vi besvarer din henvendelse så fort vi kan.

Send oss en E-post

For øyeblikket har vi lengre svarstid enn vanligvis på vår kundesupport. Vårt mål er å besvare din e-post innen 5 virkedager.

Vær oppmerksom på at vi ikke tar imot forespørsler om å bestille service eller utføre feilsøking via e-post. Vennligst kontakt oss via telefon hvis du trenger hjelp til å bestille en service eller utføre en feilsøking.
Vær oppmerksom på at du i disse tilfellene må oppgi serienummer og modellkode.

Ring

21629099* General Support

Mandag til fredag : 08.00 til 19.00 og lørdag 10.00 til 15.00

Det er for tiden mange som ringer til oss. Vi besvarer din samtale så fort vi kan.

Vær oppmerksom på at hvis du ønsker å bestille en service må du kunne oppgi serienummer og modellkode. Uten disse kan vi ikke legge inn en serviceforespørsel.