Hva er forskjellen mellom enkel SIM og dobbel SIM?

På Galaxys hybrid-SIM-modeller er det mulig å ha to forskjellige numre eller tjenesteleverandører på samme enhet, mens det bare er mulig å sette inn ett SIM-kort på modeller med enkel SIM.

Enkel SIM

Nano SIM og microSD-kort i en Single SIM-modell
  1. Nano-SIM-kort.
  2. microSD-kort.

På modellen med enkel SIM kan du bruke ett SIM-kort i enheten og et microSD-kort for å øke lagringsplassen.

Dobbel SIM

To Nano SIM-kort i en Dual SIM-modell
  1. Nano-SIM-kort 1.
  2. Nano-SIM-kort 2.

På hybrid-SIM-modellen kan du konfigurere jobb- og personlige kontoer eller legge til et ekstra SIM-kort når du er ute og reiser, slik at du kan være tilkoblet både hjemme og i utlandet.

Merk: I enkelte områder kan dataoverføringshastigheten bli langsommere med to SIM-kort enn med ett.

Nano SIM og microSD-kort i en Dual SIM-modell
  1. Nano-SIM-kort.
  2. microSD-kort.

Du kan bruke den andre SIM-skuffen til å sette inn et microSD-kort for å få enda større lagringsplass. MicroSD-kortet oppbevares imidlertid i den andre SIM-skuffen, og de kan derfor ikke brukes samtidig.

Takk for din tilbakemelding

Finner du ikke det du leter etter? Vi er her for å hjelpe

Online

Live Chat

Mandag til Fredag : 8:00 til 18:30
Lørdag : 10:00 til 14:30

Det er for tiden stor pågang hos vår Support. Vi besvarer din henvendelse så fort vi kan.

Send oss en E-post

For øyeblikket har vi lengre svarstid enn vanligvis på vår kundesupport. Vårt mål er å besvare din e-post innen 5 virkedager.

Vær oppmerksom på at vi ikke tar imot forespørsler om å bestille service eller utføre feilsøking via e-post. Vennligst kontakt oss via telefon hvis du trenger hjelp til å bestille en service eller utføre en feilsøking.
Vær oppmerksom på at du i disse tilfellene må oppgi serienummer og modellkode.

Ring

21629099* General Support

Mandag til fredag : 08.00 til 19.00 og lørdag 10.00 til 15.00

Det er for tiden mange som ringer til oss. Vi besvarer din samtale så fort vi kan.

Vær oppmerksom på at hvis du ønsker å bestille en service må du kunne oppgi serienummer og modellkode. Uten disse kan vi ikke legge inn en serviceforespørsel.