Slik foretar du en videosamtale med Duo-appen på en Galaxy-telefon

Du kan snakke med venner og familie ansikt til ansikt når som helst ved bruk av Wi-Fi eller mobildata. Når du foretar en videosamtale på en Galaxy-telefon, kan du bruke Google Duo-appen som standard. Se veiledningen nedenfor for en enkel måte å foreta videosamtaler på med Galaxy-telefonen din.

Før du prøver nedenstående anbefalinger, så sjekk om enhetens programvare og tilknyttede apper er oppdatert til den nyeste versjonen. For å oppdatere mobilenhetens programvare, følg disse trinnene:

Trinn 1. Gå til Innstillinger > Programvareoppdatering.

Trinn 2. Trykk på Last ned og installer.

Trinn 3. Følg instruksjonene på skjermen.

Hygg dere ansikt til ansikt med Duo, den enkle videosamtaleappen

Hvis Galaxy-telefonen din er Android OS versjon 10.0 (Q) eller høyere, kan Google Duo fungere som en innebygd videosamtaleapp. Du kan få glede av videosamtaler med lyd og bilde i høy kvalitet sammen med hvem som helst ved bruk av Duo-appen. For den grunnleggende metoden til å foreta en videosamtale, følg trinnene nedenfor.

Merknad: Tilgjengeligheten til Google Duo-tjenesten kan variere avhengig av nettverkstilbyder og enhetsmodell.

Trinn 1. Åpne Telefon-appen, og trykk på fanen Tastatur.

Trinn 2. Slå telefonnummeret til personen du vil foreta videosamtalen med, og trykk deretter på Duo-ikonet til venstre for telefonikonet.

Duo videosamtale.

Alternativt kan du foreta en videosamtale direkte til lagrede kontakter i Kontakt-appen. Velg kontakten du vil foreta videosamtalen med, og trykk deretter på på Duo-ikonet.

Duo videosamtale i kontakt-app.

Merknad:

• På visse enheter kan videosamtale-ikonet vises i stedet for Google Duo-ikonet.
  • Sørg for at både telefonen din og mottakertelefonen har en Internett-forbindelse, enten et Wi-Fi-nettverk eller mobildata.

Hva om Duo-appen ikke er standard videosamtaleapp?

Selv om Duo-appen på Galaxy-telefonen din ikke er standard videosamtaleapp, kan du finne appen i Google-mappen på app-skjermen. Duo-appen er allerede installert på de fleste Galaxy-telefoner, men du kan også laste ned appen fra Google Play Store. Når du første gang bruker Duo-appen, krever den ytterligere oppsett, men det er lett. Bare logg på Google-kontoen din og følg et par hurtige trinn.

Trinn 1. Velg landekode og skriv inn telefonnummeret ditt.

Trinn 2. Når du får bekreftelseskoden, så skriv inn koden.

Duo app oppsett.

Merknad: Skjermbildene og menyene på enheten kan variere avhengig av enhetsmodell og programvareversjon.

Hvis du opplever problemer med dine Samsung-mobiler, nettbrett eller kroppsnære enheter, kan du sende oss et spørsmål i Samsung Members-appen.

Dermed kan vi ta en nærmere titt på hva som skjer. Dataene blir anonymisert og kun oppbevart så lenge undersøkelsen pågår. Finn ut mer om å sende en feilrapport via “Slik bruker du Samsung Members-appen“.