Slik angir du en lydfil lagret på Galaxy-telefonen din, som ringetone

Galaxy-telefonen din har mange forhåndslagrede ringetoner å velge mellom, men du kan også tilpasse ringetonen for innkommende anrop som du ønsker. Hvis du foretrekker å bruke musikk du har lastet ned og angi din egen ringetone istedenfor å bruke standardringetonen, så se veiledningen nedenfor.

Før du prøver våre nedenstående anbefalinger, så sjekk om enhetens programvare og tilknyttede apper er oppdatert til den nyeste versjonen. For å oppdatere mobilenhetens programvare, følg disse trinnene:

Trinn 1. Gå til Innstillinger > Programvareoppdatering.

Trinn 2. Trykk på Last ned og installer.

Trinn 3. Følg instruksjonene på skjermen.

Angi musikkfilen din som ringetone

Hvis det ikke er noen foretrukket lyd blant de innebygde ringetonene, kan du endre ringetonen til favorittmusikken din som du har lagret på telefonen. Følg trinnene nedenfor for å angi en ringetone til din lagrede musikk.

Ringetone trinn 1. Ringetone trinn 1.

Trinn 1. Åpne Innstillinger, og velg deretter Lyd og vibrasjon.

Ringetone trinn 2. Ringetone trinn 2.

Trinn 2. Trykk på Ringetone.

Ringetone trinn 3. Ringetone trinn 3.

Trinn 3. Trykk på Pluss-ikonet.

Ringetone trinn 4. Ringetone trinn 4.

Trinn 4. Velg musikkfilen som er lagret på mobiltelefonen din. Slå på knappen Avspill kun utvalgte høydepunkter om ønsket. Hvis den er deaktivert, vil den valgte musikken bli avspilt fra begynnelsen. Hvis den er aktivert, vil kun en spesifikk del av sangen bli avspilt.

Ringetone trinn 5. Ringetone trinn 5.

Trinn 5. Trykk på Ferdig.

Merknad:

• Du må ha fysiske sangfiler lastet ned på enheten din for å kunne angi en som ringetone. Du kan ikke angi sanger fra Spotify eller andre strømmetjenester som ringetoner.
  • Hvis filen ikke vises under kategorien Sanger, så trykk på Mapper og lokaliser filen.

Slik tildeler du en personlig ringetone til en kontakt

Du kan vite hvem som ringer deg bare ved å høre på ringetonen. Hvis du angir en individuell ringetone for en spesifikk kontakt, så vil ringetonen du angir lyde når den personen ringer. Følg trinnene nedenfor for å angi en ringetone for hver kontakt.

Trinn 1. Åpne Kontakt-appen og velg den ønskede kontakten.

Trinn 2. Trykk på Rediger.

Kontakt ringetone trinn 1.

Trinn 3. Trykk på Vis mer.

Trinn 4. Finn og velg Ringetone, og velg en annen ringetone enn standardringetonen.

Kontakt ringetone trinn 2.

Trinn 5. Trykk på Tilbake.

Trinn 6. Trykk på Lagre. Når denne personen ringer deg, vil den spesielle ringetonen du har valgt, lyde.

Kontakt ringetone trinn 3.

Merknad: Skjermbildene og menyene på enheten kan variere avhengig av enhetsmodell og programvareversjon.

Slik bruker du Samsung Members-appen

Hvis du opplever problemer med din Samsung-mobil, ditt nettbrett eller kroppsnære enheter, kan du sende oss et spørsmål i Samsung Members-appen. Finn ut mer om å sende en feilrapport.