Hva er Datasparing?

Du kan aktivere datasparingsfunksjonen for å unngå at enkelte apper som kjører i
bakgrunnen sender eller mottar data. Trykk på Tilkoblinger → Databruk → Datasparing på Innstillinger-skjermbildet, og trykk deretter på bryteren for å aktivere den.
Når datasparingsfunksjonen er aktivert, vises plus -ikonet på statuslinjen.

Takk for din tilbakemelding

Finner du ikke det du leter etter? Vi er her for å hjelpe

På nettet
‏‏‎ ‎

Det er mange forskjellige måter å kontakte oss via live chat, e-post, Facebook Messenger and mer.

OPPDAG MER

Ring
‏‏‎ ‎

Snakk med noen fra ekspertteamet vårt.

OPPDAG MER

Har du noe som må repareres?

Vi er her for å hjelpe deg uavhengig om produktet har en gyldig garanti eller ikke.

FINN ET KUNDESTØTTESENTER