Slik bruker du Samsung Videoredigerer

Samsung Videoredigerer gir brukere av Galaxy-enheter muligheten for å foreta simple og enkle endringer i videoene sine.

Bilde av Galaxy-enhet som opptar video med redigeringsikoner.

Merk: Samsung Videoredigerer er tilgjengelig på S20-modeller og nyere.

Hva kan jeg gjøre med Samsung Videoredigerer?

For å redigere videoen din, følg disse trinnene.

Bilde av galleriikon. Bilde av galleriikon.

Trinn 1. Åpne Galleri-appen.

Bilde av galleri med video valgt. Bilde av galleri med video valgt.

Trinn 2. Trykk for å velge en video å redigere.

Bilde av rediger-ikon. Bilde av rediger-ikon.

Trinn 3. Trykk på Rediger-ikon.

Redigeringsverktøy

Fjern uønskede deler eller forkort en video.

Bilde av Beskjær-ikon. Bilde av Beskjær-ikon.

Trinn 1. Trykk på Beskjær-ikon.

Bilde av valgt redigeringsdel uthevet. Bilde av valgt redigeringsdel uthevet.

Trinn 2. Bruk de hvite skyveindikatorene i bunnen av skjermen til å velge når videoen skal begynne eller slutte.

Endre videoens orientering.

Bilde av Omform-ikon. Bilde av Omform-ikon.

Trykk på Omform-ikon, trykk deretter på Roter-ikon.

Endre videoen til et speilbilde.

Bilde av Snu-ikon. Bilde av Snu-ikon.

Trykk på Snu-ikon.

Legg til bildetekster, undertekster eller merker, eller tegn.

Bilde av Dekorasjoner-ikon. Bilde av Dekorasjoner-ikon.

Trinn 1. Trykk på Dekorasjoner-ikon.

Bilde av alternativene Tegn, Merker og Tekst. Bilde av alternativene Tegn, Merker og Tekst.

Trinn 2. Trykk for å velge enten Tegn, Merker eller Tekst.

Endre utseendet på videoen.

Bilde av Filter-ikon. Bilde av Filter-ikon.

Trinn 1. Trykk på Filter-ikon.

Bilde av filtre med skyveindikator. Bilde av filtre med skyveindikator.

Trinn 2. Bruk skyveindikatoren til å rulle gjennom filtre.

Bilde av lagre-knapp for valgt filter. Bilde av lagre-knapp for valgt filter.

Trinn 3. Trykk på Lagre når du er ferdig med å velge, for å lagre filteret.

La yndlingsmusikken din fullende videoen.

Bilde av Lyd-ikon. Bilde av Lyd-ikon.

Trinn 1. Trykk på Lyd-ikon.

Bilde av knappen Legg til bakgrunnsmusikk. Bilde av knappen Legg til bakgrunnsmusikk.

Trinn 2. Trykk på Legg til bakgrunnsmusikk.

Bilde av musikk som blir valgt. Bilde av musikk som blir valgt.

Trinn 3. Trykk for å velge bakgrunnsmusikk.

Bilde av lydnivåene for video og musikk. Bilde av lydnivåene for video og musikk.

Trinn 4. Trykk for å justere lydnivåene for video og musikk.

Merk: Store filstørrelser eller videoer med høy oppløsning kan ta noen minutter å lagre.

Takk for din tilbakemelding