Hva er Samsung DeX og hvordan kobler jeg det til en enhet?

Samsung DeX

Samsung DeX lar deg bruke smarttelefonen som en datamaskin ved å koble den til en ekstern skjerm. På den måten kan du smidigt bruke Galaxy S9/S9 + -funksjonene på en stor skjerm.

Merk: Bare støttede mobilenheter som kjører Android 8.0 eller høyere, kan bruke ”Samsung DeX”.

Hvordan kobler jeg Samsung DeX til en enhet?

For å bruke ”Samsung DeX” trenger du en lader (TA), HDMI-kabel og skjerm. Imidlertid er en mus og tastatur valgfritt.

For å bruke Samsung DeX trenger du en lader (TA), HDMI-kabel og skjerm. Imidlertid er en mus og tastatur valgfritt
1 Koble en Samsung-godkjent lader til DeX Pad's laderport (USB Type-C).

Merk:  Når du kobler laderen til DeX-ladeporten (USB Type-C), må du bruke en USB Type-C-kabel. Hvis du kobler til en Micro USB-kabel, kan dexen virke feil eller bli skadet.

Når du kobler laderen til DeX-ladeporten (USB Type-C), må du bruke en USB Type-C-kabel
2 Koble mobilenhetens flerbruksuttak til mobilenhetens kontakt på DeX-Pad. Kontroller at smarttelefonen er horisontal til kontakten. Ellers kan DeX og smarttelefonen bli skadet.
Koble mobilenhetens flerbruksuttak til mobilenhetens kontakt på DeX-Pad
3 Velg skjermmodus du vil bruke. Du kan velge ”Samsung DeX”-modus eller ”Skjermspeilingsmodus”.

Hvis du velger ”Samsung DeX”-modus, slås mobil enhetens skjerm av og vises på den tilkoblede TV en eller skjermen i skrivebordsmodus.

‘Samsung DeX’-modus

Hvis du bytter til ”Skjermspeiling”, vises samme skjerm som på mobilenheten på den tilkoblede TV-en eller skjermen.

Merk: Hvis du vil bruke et tastatur eller en mus, kobler du dem med DeX Pads USB-porter eller via Bluetooth. Når du bruker enhetens stemmegjenkjenning etter at du har koblet til DeX, kan det hende at stemmenes gjenkjenning ikke fungerer optimalt.

Takk for din tilbakemelding

Finner du ikke det du leter etter? Vi er her for å hjelpe

Online

Live Chat

Mandag til Fredag : 8:00 til 18:30
Lørdag : 10:00 til 14:30

Send oss en E-post

For øyeblikket har vi lengre svarstid enn vanligvis på vår kundesupport. Vårt mål er å besvare din e-post innen 5 virkedager.

Vær oppmerksom på at vi ikke tar imot forespørsler om å bestille service eller utføre feilsøking via e-post. Vennligst kontakt oss via telefon hvis du trenger hjelp til å bestille en service eller utføre en feilsøking.
Vær oppmerksom på at du i disse tilfellene må oppgi serienummer og modellkode.

Ring

21629099* General Support

Mandag til fredag : 08.00 til 19.00 og lørdag 10.00 til 15.00

Har du spørsmål om pågående kampanjer, vennligst besøk https://www.samsung.com/no/offer/ for mer informasjon.

Vær oppmerksom på at hvis du ønsker å bestille en service må du kunne oppgi serienummer og modellkode. Uten disse kan vi ikke legge inn en serviceforespørsel.