Slik tar du et bilde fra et videobilde

Du kan raskt og enkelt ta et enkelt bilde fra et videobilde med Galaxy-enheten din, slik at du aldri går glipp av et øyeblikk.

Bilde av Galaxy-enheter med video- og redigeringsikoner

For å ta et bilde fra en video med Galaxy-enheten din, følg disse trinnene:

Bilde av galleriikon på startskjermbildet. Bilde av galleriikon på startskjermbildet.

Trinn 1. Åpne Galleri-appen.

Bilde av galleri med video valgt. Bilde av galleri med video valgt.

Trinn 2. Trykk for å velge en video.

Bilde av video med visning av bilderuter. Bilde av video med visning av bilderuter.

Trinn 3. Bla gjennom videoens bilderuter for å finne det rette bildet du vil ta.

Bilde av video med ikonet bilderuteopptak uthevet. Bilde av video med ikonet bilderuteopptak uthevet.

Trinn 4. Når du har valgt en bilderute du vil avbilde, så trykk på ta bilde-ikonet. Det vil automatisk bli lagret i Galleri.

Bilde av video med forhåndsvisning av valgt bilderuteopptak uthevet. Bilde av video med forhåndsvisning av valgt bilderuteopptak uthevet.

Trinn 5. Et alternativ med å forhåndsvise den valgte bilderuten vises nederst til venstre på skjermen. Trykk for å vise bildet.

Hvordan viser du alle bilderuteopptakene dine?

For å vise alle bilderuteopptakene, gå til Galleri og følg disse trinnene.

Bilde av galleri med Album uthevet. Bilde av galleri med Album uthevet.

Trinn 1. Trykk på “Album”.

Bilde av album med Vis alle uthevet. Bilde av album med Vis alle uthevet.

Trinn 2. Trykk på “Vis alle”.

Bilde av alle album inkludert videoopptak. Bilde av alle album inkludert videoopptak.

Trinn 3. Alle album blir vist, og bilderuteopptak er i mappen “Videoopptak”.

Fant du ikke det du søker?