Slik installerer, fjerner og formaterer du minnekortet i Galaxy-smarttelefonen din

Ta så mange bilder du vil, og lagre så mye informasjon du vil, ved å installere et minnekort. Med noen få, enkle trinn trenger du ikke lenger bekymre deg om plassproblemer på Galaxy-smarttelefonen din.

Du trenger utløsernålen som følger med Galaxy-smarttelefonen din for å åpne skuffen.

Utløsernål

Noen minnekort er kanskje ikke helt kompatible med enheten din; sørg for at du bruker et kompatibelt kort for å unngå skade.

1 Stikk utløsernålen vertikalt inn i hullet for å løsne skuffen.
2 Trekk skuffen varsomt ut av sporet.
3 Legg et minnekort på skuffen med de gullfargede kontaktene ned så de passer til formen på skuffen.
4 Trykk minnekortet varsomt inn i skuffen for å feste det.
5 Sett skuffen tilbake i sporet.
Sett inn skuff

Når du har satt minnekortet inn i enheten, så vises filkatalogen i mappen Mine filer, SD-kort.

Bemerk: Plasseringen av kortskuffen varierer avhengig av Galaxy smarttelefonmodell.

Før du fjerner minnekortet, må du demontere det.

1 I Innstillinger, tykk på «Enhetsvedlikehold» eller «Enhetspleie».
I Innstillinger, trykk på Enhetsvedlikehold
2 Trykk på «Lagring».
Trykk på Lagring
3 Trykk på «Mer» og velg «Lagringsinnstillinger».
Trykk på Mer og velg Lagringsinnstillinger
4 Trykk på «SD-kort» og deretter på «Demonter».
Trykk på SD-kort og deretter Demonter

Deretter:

5 Sett utløsernålen vertikalt inn i hullet på skuffen for å løsne skuffen.
6 Dra skuffen varsomt ut fra sporet.
7 Ta ut minnekortet.
8 Sett skuffen tilbake i sporet.

Bemerk: Ikke fjern minnekortet mens enheten overfører.

Før du formaterer minnekortet, så husk å ta sikkerhetskopier av all viktig data som er lagret på minnekortet.

1

I Innstillinger, trykk på «Enhetsvedlikehold» eller «Enhetspleie».

I Innstillinger, trykk på Enhetsvedlikehold
2 Trykk på «Lagring».
Trykk på Lagring
3 Trykk på «Mer» og velg «Lagringsinnstillinger».
Trykk på Mer og velg Lagringsinnstillinger
4 Trykk på «SD-kort» og deretter «Formater».
Trykk på SD-kort og deretter Formater

Bemerk: Et minnekort formatert på en datamaskin er ikke nødvendigvis kompatibelt med enheten.