Hva er funksjonen Sett USB PD-lading på pause under spilling?

Smarttelefon med Game Booster-ikon på skjermen og bakgrunnsbilde av et tre på en klippe

Funksjonen Sett USB PD-lading på pause under spilling er en metode for direkte systemstrømforsyning som omgår batteriet. Når du spiller spill, kan strøm tilføres direkte til telefonens system, noe som minimerer fysisk batterilading. Dette kan bidra til å forlenge telefonens batterilevetid og redusere nedsatt ytelse som er forårsaket av varmeutvikling under lading.

Merk: Kravene nedenfor gjelder for bruk av Sett USB PD-lading på pause under spilling:
• Støttede modeller: S23-serien / S22-serien / Tab S8-serien / Flip5 / Flip4 / Fold5 / Fold4 / A23 / A33 / A53 / A73 / M33
• En strømforsyningslader – på 25 W eller mer Programmerbar strømforsyning støttes Reiseadapter
• Batterinivået må være 20 % eller mer

Slik aktiverer du Sett USB PD-lading på pause under spilling

1 Åpne Gaming Hub-appen.
Gaming Hub-appikon
2 Velg Mer (eller de tre prikkene øverst til høyre).
Flere alternativer er uthevet i Gaming hub-appen
3 Velg Game Booster.
Game Booster er uthevet i Gaming Hub-appen
4 Trykk på veksleknappen Sett USB PD-lading på pause under spilling for å slå dette på.
Sett USB PD-lading på pause under spilling er uthevet i Game Booster-innstillingene

Hvorfor ser jeg ikke alternativet Sett USB PD-lading på pause under spilling?

Hvis du ikke ser alternativet Sett USB PD-lading på pause, eller hvis det er nedtonet, må du sørge for at en ladekabel på 25 W eller mer er koblet til og at et Game Booster-spill er aktivt. Deretter:

• Trykk på Game Booster-ikonet i spillet.
  • Trykk på ikonet Innstillinger.
  • Slå på Sett USB PD-lading på pause under spilling.

Når slås funksjonen Sett USB PD-lading på pause under spilling på og av?

• Den slår seg automatisk på under spilling når den har blitt aktivert i Game Booster-innstillingene.
  • Den slår seg automatisk av når du er ferdig med å spille.
  • Den kan slås av når som helst ved å slå av Sett USB PD-lading på pause under spilling i Game Booster-innstillingene.

Hvorfor lades enheten min fortsatt når funksjonen Sett USB PD-lading på pause under spilling er på?

Funksjonen Sett USB PD-lading på pause under spilling fungerer bare når spill kjører, en strømforsyningslader er koblet til enheten din og batterinivået er 20 % eller mer. Sørg for at laderen er riktig tilkoblet og støtter reiseadapterlading med programmerbar strømforsyning på 25 W eller mer.

Merk: Handlinger som å slå av skjermen eller bytte til en annen skjerm som ikke kjører spill, kan føre til at funksjonen slås av automatisk.