Slik rengjør du Galaxy-enheten

Daglig bruk av enheten kan forårsake fingeravtrykk eller flekker på skjermen. Hvis du får fremmedlegemer på enheten din, anbefales det å tørke de av umiddelbart. Følg veiledningen nedenfor for å lære hvordan du rengjør Galaxy-enheten og bruker den hygienisk.

Før rengjøring av dine Galaxy-enheter

Trinn 1. Før du rengjør enheten, sørg for å slå den av og koble den fra eventuelle kabler.

Trinn 2. Ta av etui eller klistremerker på enheten din.

Slik rengjør du enheten på riktig måte

Følg trinnene nedenfor for å rengjøre glass-, keramikk- og metalloverflatene på enheten din.

Trinn 1. Klargjør en lofri mikrofiberklut. Du kan også bruke en spesiell linseklut for å rengjøre enheten din.

Rengjør overflatene på enheten med mikrofiberklut

Trinn 2. Med kluten, tørk av forsiden og baksiden av enheten med moderat kraft.

• Du kan rengjøre enheten med en klut dyppet i destillert vann. Vær forsiktig så du ikke utsetter enheten for overflødig fuktighet.
• Du kan også bruke en klut dyppet i alkoholbaserte desinfeksjonsmidler, for eksempel 70 % isopropylalkohol eller etylalkohol, for å rengjøre enheten din.
• Ikke senk enheten ned i destillert vann eller en rengjøringsløsning.
• Unngå å få fuktighet eller desinfeksjonsmiddel i åpninger som øretelefonkontakten eller ladeporten.

Merk:

• Unngå å bruke trykkluft for å rengjøre, da det kan skade overflaten på enheten.
• Bruk aldri blekemiddel for å rengjøre enheten.
• Denne veiledningen er en rengjøringsmetode spesifikt for Galaxy-enheter, Galaxy Tabs og Galaxy Watches (med unntak av stroppen). Vær oppmerksom på at rengjøringsmetoden kan variere for produkter som ikke er nevnt, for eksempel Galaxy Buds eller et tastatur.
• Skjermbilder og menyer på enheten kan variere, avhengig av enhetsmodell og programvareversjon.

Hvordan du bruker Samsung Members-appen

Hvis du opplever problemer med mobiltelefon, nettbrett eller bærbart utstyr fra Samsung, kan du sende oss et spørsmål i Samsung Members-appen. Finn ut mer om hvordan du sender en feilrapport.