Hvilke funksjoner er tilgjengelige i AR Zone i Galaxy Z Flip?

Nyt alle funksjonene til AR(Augmented Reality) på ett sted, nemlig AR-sone.

Det er en mulighet for brukerne til enkelt å få alt de trenger for å bruke virkelighetsbaserte funksjoner i en samling på ett sted.

Detaljerte funksjoner inkludert i AR-sone

• AR-emojikamera: Lag en My Emoji som ser akkurat ut som deg, og ta bilder og film videoer ved å bruke My Emoji eller tegn-emojis.
  • AR Doodle: Film morsomme videoer med virtuell håndskrift eller tegning på ansikter eller andre steder.
  • AR-emojistudio: Rediger eller dekorer en My Emoji og lage klær med tilpassede mønstre og farger til My Emoji.
  • AR-emojiklistrem: Lag dine egne klistremerker med My Emoji-uttrykk og -handlinger.
  • Dekobilde: Ta bilder eller film videoer med forskjellige klistremerker.
skjermbilde av AR Zone-funksjoner

Slik starter du AR-sone i Galaxy Z Flip

For å starte AR-sone, se metodene som er nevnt nedenfor :

• Start AR-sone-appen.
  • Start Kamera-appen → MER AR-sone.

Merk : Tilgjengelige funksjoner kan variere avhengig av region eller tjenesteleverandør.

Lag en My Emoji som ser akkurat ut som deg, og ta bilder og film videoer ved bruk av My Emojis eller tegn-Emojis.

Trinn 1. Trykk på "+"-ikonet for å lage en ny emoji eller velge en allerede eksisterende søt emoji.
Trinn 2. Ta bilde av ansiktet ditt midt på skjermen for å samkjøre det med en ny emoji.
Trinn 3. Velg emojiformen din. (mann, kvinne, gutt og jente)
Trinn 4. Du kan velge din egen stil, eller til og med designe nye klær.
Trinn 5. Trykk på Neste etter at du har utformet dine nye emojier, slik at du kan endre stilen neste gang.
Trinn 6. Nå kan du spille, ta bilder og filme videoer med emojien din som er prikk lik deg!

skjermbilde av AR Emoji kamera-funksjonen

Merk: Dette bildet er bare et eksempel på engelsk, men det er også tilgjengelig på språket i landet ditt.

Lag dine egne klistremerker med My Emoji-uttrykk og -handlinger.

Trinn 1.Trykk på Kom i gang.
Trinn 2. Design ditt eget klistremerke og lagre det.
Trinn 3. Velg klistremerker og last dem ned.
Trinn 4. Du kan finne dine egne emoji-klistremerker som du lastet ned i bildegalleriet.

skjermbilde av AR Emoji-klistremerke

Merk: Dette bildet er bare et eksempel på engelsk, men det er også tilgjengelig på språket i landet ditt.

Du kan filme morsomme videoer med virtuell håndskrift eller tegninger på ansikter eller andre steder. Når kameraet gjenkjenner et ansikt eller et rom, vil krusedullene på ansiktet følge ansiktet mens det beveger seg, og krusedullene i rommet blir fiksert på samme sted, selv om kameraet beveger seg.

Trinn 1. Når kameraet gjenkjenner motivet, vil gjenkjennelsesområdet vises på skjermen.
Trinn 2. Skriv eller tegne i gjenkjennelsesområdet. Hvis du trykker på den røde prikken, Opptaksknappen og begynner å tegne kruseduller, kan du filme at du tegner krusedullene.
Trinn 3. Trykk på Opptaksknappen for å filme en video.
Trinn 4. Trykk på Stoppknappen for å slutte opptaket av videoen. Du kan se og dele videoen i Bildegalleriet.