Hvordan du lader Galaxy Z Flip ved bruk av en trådløs lader

Fullskjermstelefonen kan brettes slik at den passer i lommen med en revolusjonerende fleksibel skjerm, og er utstyrt med trådløs ladeteknologi.

Sammen med denne teknologien er enheten også utstyrt med sofistikerte dobbelte batterisystemer som fungerer sammen for å styre telefonen på intelligent vis.

Den rette måten å lade Galaxy Z Flip

Før du lader batteriet trådløst, bretter du først enheten og plasserer midten av enhetens bakside på midten av den trådløse laderen, vist på bildet nedenfor, for å sikre at forbindelsen er god.

Hvis du bruker en trådløs lader i stativ, er det mulig at Galaxy Z Flip ikke er ordentlig montert på laderen eller at den ikke lader ordentlig. Bruk kun Samsung-godkjente trådløse ladere. Hvis du bruker andre trådløse ladere, kan det hende at batteriet ikke lades ordentlig.

bilde av enheten plassert på ladeputen

Unngå at enheten glir av den trådløse ladeputen

Om Galaxy Z Flip ikke plasseres midt på den trådløse ladeputen, kan det hende at enheten glir ned fra laderen under lading. Før du lader batteriet trådløst, bretter du først enheten og setter den i riktig posisjon, vendt mot den trådløse ladespolen til Galaxy Z Flip tilbake til midten av den trådløse laderen, som vist på bildet over. Bekreft også at enheten er ordentlig montert på laderen.

Riktig måte å bruke Wireless PowerShare

Du kan lade andre enheter (WPC Qi -sertifiserte smarttelefonprodukter og Samsung-bærbare enheter) med batteriet til Galaxy Z Flip selv når du lader den. For å lade riktig må du ikke flytte eller bruke noen av enhetene mens du lader. Strømmen som overføres til den andre enheten kan være mindre enn mengden som den deler til den av Galaxy Z Flip.

Hvis du lader den andre enheten mens du lader Galaxy Z Flip, kan ladehastigheten reduseres eller enheten kan kanskje ikke lade ordentlig, avhengig av hvilken type lader som brukes. Ladningshastigheten eller effektiviteten kan også variere avhengig av enhetens tilstand eller omgivelser.

PowerShare vil stoppe for å forhindre at Galaxy Z Flips batteri tappes når batterinivået faller under et visst nivå.

Merk:

• Avhengig av type tilbehør eller deksel som brukes, kan det være at Wireless PowerShare-funksjonen ikke fungerer ordentlig.
  • Det anbefales å fjerne alt tilbehør og deksel før du bruker denne funksjonen.
  • Hvis det er fremmedlegemer, for eksempel støv eller væske, mellom enhetene, kan du prøve igjen etter å ha fjernet dem.

Hvordan aktivere Wireless PowerShare-funksjonen for å lade andre sertifiserte enheter.

Trinn 1. Åpne  varslingspanelet.

Trinn 2.Sveip nedover.

Trinn 3. Trykk på Wireless PowerShare for å aktivere funksjonen.

Plasser den andre enheten på midten av enheten, rygg til rygg.

Enheten har innebygd magnet, og plasseringen av den trådløse ladespolen er forskjellig avhengig av enheten. Derfor er det viktig for jevn tilkobling å plassere begge enhetene som vist på bildet nedenfor. Hvis de to enhetene plasseres i en annen posisjon eller retning enn vist, kan enheten gli på grunn av magnetiske krefter.

enheter som bruker Wireless PowerShare

Merk:

• Plasser den andre enheten på midten av Galaxy Z flip, rygg til rygg.
  •  Baksiden av Galaxy Z Flip er området uten kameraet og omslagsskjermen.