Slik registrerer du produktet ditt på Samsung Members-appen

Finn ut hvordan du registrerer produktet ditt ved bruk av Samsung Members-appen på mobilenheten din. Du har flere muligheter for å registrere produktet ditt: ved bruk av en QR-kode, via WI-Fi, med et serienummer eller en strekkode som inneholder et IMEI-nummer.

Slik registrerer du produktet ditt på Samsung Members-appen Slik registrerer du produktet ditt på Samsung Members-appen

Gå til

• Samsung Members-appen
  • Støtte
  • Registrer

Du har tre alternativer

1. QR-kode

2. Wi-Fi

3. Manuelle inndata eller strekkode

1.   QR-kode

• Skann

Bemerk: For å bruke denne funksjonen må du godta tillatelser i Innstillinger

• Skann QR-koden på klistremerket, som vanligvis er på siden av eller bak på produktet eller emballasjen.
  • Velg produkttype
  • Registrer

Bemerk: I visse tilfeller må du legge til noen produktopplysninger for å fullføre registreringen

2.    Wi-Fi

• Skann

Bemerk: For å bruke denne funksjonen må du godta tillatelser i Innstillinger

• Produktet ditt vil vises på skjermen
  • Velg produkttype

3.    Manuelle inndata eller strekkode

• Angi informasjon
  • Velg produkttype
  • Legg inn produktopplysningene dine manuelt
  • Eller trykk på strekkode-ikonet for å skanne produktets strekkode

Bemerk: For å bruke denne funksjonen må du godta tillatelser i Innstillinger

• Registrer

Du kan se dine registrerte produkter i appen

• Støtte
  • Mine produkter

SAMSUNG