Få glede av den episke standarden til smarttelefon-opplevelser med Galaxy S22-serien

Galaxy S22-serien gir ultimat synlighet utendørs med den forbedrede lysstyrken på skjermen fra Vision Booster og smart algoritme. Forbedrede AI-kamerafunksjoner gjør alle opplevelser episke, og gir mesterlige bilder fra forskjellige vinkler og under forskjellige lysforhold. Dessuten er det den aller første modellen i Galaxy S-serien med innebygget S Pen.

Før du prøver anbefalingene nedenfor, må du kontrollere at enhetens programvare og relaterte apper er oppdatert til nyeste versjon. Følg denne fremgangsmåten for å oppdatere programvaren på mobilenheten:

Trinn 1. Gå til Innstillinger > Programvareoppdatering.

Trinn 2. Trykk på Last ned og installer.

Trinn 3. Følg instruksjonene på skjermen.

Oversikt over spesifikasjonene for Galaxy S22-serien

Galaxy S22 Galaxy S22

Galaxy S22

Galaxy S22 plus Galaxy S22 plus

Galaxy S22+

Galaxy S22 Ultra Galaxy S22 Ultra

Galaxy S22 Ultra

Galaxy S22

Galaxy S22+

Galaxy S22 Ultra

Oppløsning

6,1” FHD+ Flat

(2340 x 1080)

6,6” FHD+ Flat

(2340 x 1080)

6,8” Quad HD+ Edge

(3088 x 1440)

Dimensjon

70,6 x 146 x 7,6

75,8 x 157,4 x 7,6

77,9 x 163,3 x 8,9

Lagring

128/256 GB

128/256 GB

128/256/512 GB

Minne

8 GB

8 GB

8/12 GB

Frontkamera

10 MP

10 MP

40 MP

Bakkamera (bred/tele/ultrabred)

50 MP/10 MP/12 MP

50 MP/10 MP/12 MP

108 MP/10 MP+10 MP/12 MP

Batterikapasitet

3,700mAh (Gjennomsnittlig)

4,500mAh (Gjennomsnittlig)

5,000mAh (Gjennomsnittlig)

Lading med kabel

25 W

45 W

45 W

Trådløs lading

15 W

15 W

15 W

Tilkobling

Wi-Fi 6

UWB, Wi-Fi 6E

UWB, Wi-Fi 6E

Støtte for S Pen

X

X

O (Built-in)

Den ultimate video- og kameraopplevelsen

Galaxy S22-serien har forbedrede endringer på det profesjonelle kameraet, med bedre kvalitet på tvers av flere linser. Galaxy S22 Ultra har 100x plass-zoom med det doble telezoom-systemet med 3x og 10x optisk zoom og AI-forbedret zooming med superoppløsning inntil 100x.

Du kan ta klarere videoer og bilder, og få bedre synlighet under alle lysforhold med det forbedrede superklare glasset, større pikselsensorer, automatisk bildefrekvens, superoppløsning om natten, adaptive piksler og detaljforbedrer.

Ta overveldende nattografi

Galaxy S22-serien bruker større piksler og pikselbindingsteknologi for å absorbere mer lys med forbedret lavstøybehandling for lysere, mer detaljerte nattvideoer og -bilder.

Det høyoppløselige kameraet til Galaxy S22 Ultra har den hittil største pikselsensoren med 108 MP. Det kan oppdage svak belysning, og smelter megapikslene sammen og skaper blokker med ni piksler for å øke størrelsen, og de resulterende 2,4 μm-pikslene trekker inn mye lys. Lavstøybehandling hjelper til for å bli kvitt kornete bilder for klare, detaljerte bilder i mørket.

• Å ta nattvideoer: En automatisk justering av bildefrekvens og lukkertid i henhold til lysforhold gir mer lys og flere detaljer om natten.
  • Å ta nattbilder: Den redesignede AI ISP-en setter sammen bilder og fjerner støy og ristedeler med bare én utløser.
  • Å ta nattportretter: Forbedret oppløsning om natten for selfies, 1x og 3x zoom med optiske linser muliggjør lysere og klarere bilder fra forskjellige visningsvinkler.
ta nattografi med galaxy s22-serien

Superklart glass og linse

Den superklare linsen på bakkameraet toner ned reflekser fra linsen, og hurtigvirkende AI gir nesten umiddelbar intelligent behandling. Det bidrar til å gi klarere fotografering uten refleksjoner eller gjenskinn, selv i mørket.

Merk: Den superklare linsen brukes kun på sidekameraet til Galaxy S22 Ultra.

Super HDR

Super HDR viser 64x mer farge, så du vil legge merke til jevne videoer i hvert opptak.

Super HDR gir mer realistiske resultater ved å optimalisere fargekontrasten på lyse og mørke flekker med algoritmeoptimalisering. Denne funksjonen analyserer motivbevegelser og støymønstre, slik at du kan lage klarere videoer og få bedre synlighet i alle lys.

En ny adaptiv pikselsensor

Kameraet til Galaxy S22-serien har en adaptiv pikselteknologi, slik at du kan oppleve ufattelig klarhet og dybde, spesielt i bildekvaliteten.

Dette intelligente kameraet registrerer lyset i omgivelsene dine. Hvis lyset dimmes, tilpasser den nye adaptive pikselsensoren seg, og bytter fra høyoppløsningsmodus med 108 MP til høysensitivitetsmodus med 12 MP, eller fotograferer i begge modusene samtidig og kombinerer dem for å skape et lyst bilde med høy oppløsning.

108 MP (Galaxy S22 Ultra), 50 MP (Galaxy S22+/S22) og AI slår seg sammen for å forbedre fotoferdighetene dine. Den bruker dyp læring, og forbedrer bildene dine med utrolige detaljer på intelligent vis.

trykkmeny for oppløsning på kameraet til galaxy s22 ultra trykkmeny for oppløsning på kameraet til galaxy s22 ultra

Trinn 1. Åpne Kamera-appen.

velg 108 mp-oppløsning på kameraet til galaxy s22 ultra velg 108 mp-oppløsning på kameraet til galaxy s22 ultra

Trinn 2. Trykk på [3:4 (108MP)] på Galaxy S22 Ultra eller [3:4 (50MP)] på Galaxy S22+/S22 i fotograferingsalternativene i den øvre menylinjen.

trykk på punkt-ikonet for detaljforsterker på kameraet til galaxy s22 ultra trykk på punkt-ikonet for detaljforsterker på kameraet til galaxy s22 ultra

Trinn 3. Når du aktiverer Detaljforbedring-funksjonen ved å trykke på Punkt-ikonet nederst på høyre side av skjermen, kan du ta flere forbedrede bilder.

detaljforsterkingsmodus på kameraet til galaxy s22 ultra detaljforsterkingsmodus på kameraet til galaxy s22 ultra

Trinn 4. Detaljforbedring-funksjonen er .

Merk:

• Oppløsningen kan variere avhengig av modellen.

Dynamisk AMOLED 2x-skjerm

Galaxy S22 Ultra kan skryte av en 6,8-tommers Edge Quad HD+ dynamisk AMOLED 2x-skjerm med Vision Booster. Det er vår mest fantastiske skjermopplevelse til nå, med 16 % mer lysstyrke og et kontrastforhold på 3 000 000:1. Og den adaptive oppdateringsfrekvensen på 120 Hz holder blaingen jevn, og tilpasser seg innholdet på skjermen for en optimalisert visning.

dynamisk amoled 2x-skjerm i galaxy s22-serien

Merk: Den dynamiske AMOLED 2x-skjermen i Galaxy-serien mottok en sertifisering fra VDE Tyskland for 100 prosent fargevolum på mobilen i fargespekteret DCI P3.

Vision Booster

Vision Booster er en teknologi som gir tonekartlegging for forbedret synlighet mot sterk belysning i utendørsforhold.

Algoritmen til Vision Booster analyserer histogramdata fra alt innhold som vises på skjermen, og inspiserer verdien til hver piksel. Deretter utfører den tonekartlegging for å justere skjermen og gjøre mørke områder lysere og fargene rikere og maksimere fargekontrasten for et skarpere bilde, selv i direkte sollys.

vision booster i galaxy s22-serien

Lær mer om funksjonene til den forbedrede skjermen til Galaxy S22-serien på «Møt neste nivå av lysere og jevnere skjerm i Galaxy S22-serien» med Samsung Support.

Merk: Vision Booster er et automatisk alternativ fra et enhetsperspektiv.

Mer langvarig batteri med superrask lading

Det forbedrede batteriet til Galaxy S22-serien er laget for lavt strømforbruk, slik at det kan brukes mye lenger.

Dessuten er den superraske 45 W strømadapteren nå tilgjengelig for Galaxy S22+/S22 Ultra. Du kan ta opp 50 minutter med video, foreta en videosamtale i 70 minutter, og se på favorittvideoinnholdet ditt i 3 timer og 40 minutter med kun 10 minutters lading på Galaxy S22+/S22 Ultra.

Du kan lade batteriet i Galaxy S22-serien enda raskere med funksjonene «hurtiglading/superrask lading» mens enheten eller skjermen er slått av.

Lær mer om hvordan du kan lade batteriet i Galaxy S22-serien på «Hvordan hurtiglade Galaxy S22-serien med kabel eller trådløst» med Samsung Support.

Merk:

• Batteribrukstid og ladetid kan variere avhengig av brukerens omstendigheter, opplevelser og innstillinger og forhold på enheten.
  • 45 W strømadaptere og datakabler selges separat. For funksjonen superrask lading, anbefaler vi å bruke den originale Samsung 45 W-strømadapteren og kabel type-C til type-C 5 A.

S Pen i Galaxy S22 Ultra

Galaxy S22 Ultra er den første modellen i Galaxy S-serien med innebygget S Pen.

Sammenlignet med Galaxy Note20 og S21 Ultra, er S Pen til Galaxy S22 Ultra tre ganger mer responsiv, ikke bare ved å gjøre maskinvareforbedringer, men ved å benytte AI i tillegg.

Lær mer om hvordan du bruker S Pen til Galaxy S22 Ultra S på «Hvordan du bruker S Pen med en Galaxy S22 Ultra og sjekker dens kompatibilitet» med Samsung Support.

galaxy s22 ultra med s pen

Merk: Skjermbilder og menyer på enheten kan variere, avhengig av enhetsmodell og programvareversjon.

Hvordan du bruker Samsung Members-appen

Hvis du opplever problemer med mobiltelefon, nettbrett eller bærbart utstyr fra Samsung, kan du sende oss et spørsmål i Samsung Members-appen. Finn ut mer om hvordan du sender en feilrapport.