Slik bruker du Clip Studio Paint på din Tab S8 og Galaxy smarttelefon

Skap utrolige kunstverk ved bruk av appen Clip Studio Paint. Ved å aktivere Tab S8 følgemodus (Companion mode) og koble den til din Galaxy smarttelefon, kan du gjøre nettbrettet ditt til et lerret og smarttelefonen til en malepalett. Mulighetene er uendelige.

Bemerk: Følgemodus (Companion mode) er tilgjengelig på de fleste Galaxy smarttelefoner. Galaxy S22 ble brukt til fremstillingen av denne videoen.

1 Sørg for at Clip Studio Paint er installert og oppdatert på smarttelefonen din og nettbrettet ditt.
2 Hvis ikke kan du finne den i Galaxy Store.
3 Begge enhetene må være koblet til samme Wi-Fi.
1 Åpne Clip Studio Paint på din Tab S8.
Clip Studio Paint logo
2 Trykk på Koble til smarttelefon i kommandolinjen.
Koble til smarttelefon i kommandolinjen
3 En QR-kode vises.
QR-kode

Bemerk: En tillatelsesmelding vises kanskje første gang du kobler til.

4 Skann QR-koden med smarttelefonkameraet ditt.
Skann QR-kode
5 Et sprettoppvindu vises, trykk på Åpne i nettleseren.
6 Clip Studio Paint åpnes på smarttelefonen din i følgemodus.
Slik bruker du Clip Studio Paint følgemodus (Companion mode) - Galaxy Tab S8 + S22 Ultra Slik bruker du Clip Studio Paint følgemodus (Companion mode) - Galaxy Tab S8 + S22 Ultra

Bruk smarttelefonen din som snarveisfjernkontroll

Ved trykk på hver av knappene utfører du handlingen på nettbrettet ditt

Du kan bytte til forskjellige funksjoner

-       Hurtigtilgang (Quick Access)

Velg mellom ulike verktøy

-       Fargehjul (Colour Wheel)

Velg fargepalett og juster opasitet og penselstørrelse

-       Håndbevegelsesplate (Gesture Pad)

Kontroller lerretet ved hjelp av gester på denne platen

-       Underbilde (Sub View)

Importer et bilde eller ta et bilde og velg dets farger for referanse

-     Innstillinger (Settings)

Tilpass alternativer for følgemodus

SAMSUNG