Hva du skal gjøre hvis USB type C-øretelefoner ikke fungerer som de skal med Galaxy S23

Periodevis lyd, låsing eller lydforsinkelse kan forekomme ved bruk av noen eldre Samsung USB type C-øretelefoner med Galaxy S23-enheter. Hvis dette skjer, kan det enkelt løses ved å oppdatere fastvaren til øretelefonene.

Bilde av øretelefoner med ledning.

Slik oppdaterer du fastvaren til USB type-c øretelefoner med Galaxy

Visning av hovedskjermbilde med ikon for øretelefoner. Visning av hovedskjermbilde med ikon for øretelefoner.

Trinn 1. Kontroller om hovedskjermbildet har et ikon for øretelefoner.

Visning av sveip ned-handlingen for å vise varsler. Visning av sveip ned-handlingen for å vise varsler.

Trinn 2. Sveip ned på hovedskjermbildet for å vise varsler for enheter.

Visning av varsler. Visning av varsler.

Trinn 3. Trykk på Kontroll av fastvareversjon.

Visning av alternativ for fastvareoppdatering fremhevet. Visning av alternativ for fastvareoppdatering fremhevet.

Trinn 4. Trykk på «oppdater».

Visning av pågående fastvareoppdatering. Visning av pågående fastvareoppdatering.

Trinn 5. Enhetens fastvare vil oppdateres.

Visning av fullført fastvareoppdatering. Visning av fullført fastvareoppdatering.

Trinn 6. Varselet vil endres til «oppdatering fullført» når den er fullført.

Takk for din tilbakemelding