Hva gjør jeg hvis det dukker opp utropstegn på min Galaxy Fit-skjerm?

AMOLED fargeskjerm gir deg informasjon i sanntid om helsen din på et blunk. Men iblant kan skjermen vise et utropstegn som ikke går bort. Sjekk hva Galaxy Fit “!” er og hvordan du oppdaterer og omstarter en enhet som ikke svarer.

Før du prøver å løse det med våre nedenstående anbefalinger, så sjekk om enhetens programvare og tilknyttede apper er oppdatert til nyeste versjon. Sjekk hvordan du oppdaterer mobilenhetens programvare i følgende rekkefølge.

Trinn 1. Gå til Innstillinger > Programvareoppdatering.

Trinn 2. Trykk på Last ned og installer

Trinn 3. Følg instruksjonene på skjermen.

Hva er Galaxy Fit utropstegn?

Skjermen viser “!” (Utropstegn) når programvareoppdateringen er mislyktes med Bluetooth-tilkobling mellom Galaxy Fit og mobiltelefonen.

Utropstegn dukket opp på Galaxy Fit

Slik oppdaterer jeg min Galaxy Fit-enhet

Galaxy Fit kan oppdateres direkte til den nyeste programvaren via FOTA-tjenesten (firmware over-the-air) via Galaxy Wearable-appen. Du kan prøve på nytt å oppdatere programvaren på den tilkoblede mobiltelefonen via Galaxy Wearable-applikasjonen.

Trinn 1. Åpne Galaxy Wearable-appen og koble til mobiltelefonen igjen via denne appen.

Trinn 2. For å laste ned og installere bånd-programvare på Galaxy Wearable-appen, trykk på Hjem (Home) > Oppdater bånd-programvare (Update band software) > Last ned og installer.

Hvordan oppdatere bånd-programvare

Trinn 3. Følg instruksjonene på skjermen.

Trinn 4. Galaxy Fit vil automatisk omstarte programvareoppdateringen for å fullføre den.

Merknad:

• Hold telefonen din nær båndet under oppdatering av båndet for å unngå å miste forbindelsen til  telefonen.
  • Skjermdumpene og menyene på enheten kan variere avhengig av trådløs tjenestetilbyder, enhetsmodell og programvareversjon.

Hvis du opplever usedvanlig atferd på Samsung-mobiler, nettbrett eller kroppsnære enheter, kan du sende oss et spørsmål i Samsung Members-appen.

Dermed kan vi ta en nærmere titt på hva som skjer. Dataene blir anonymisert og kun oppbevart så lenge undersøkelsen pågår. Finn ut mer om å sende en feilrapport via “Slik bruker du Samsung Members-appen“.