Hvordan kobler jeg til Note9 S Pen via Bluetooth?

Få fullt utbytte av Note9 ved bruk av fjernkontrollen S Pen som har en rekkevidde på opptil 10 m.

Pennen som leveres med Note9, er allerede koblet til enheten, så du trenger ikke foreta en manuell Bluetooth-tilkobling.

Hvis du vil koble en annen S Pen til enheten din, så koble den til via Bluetooth, og få full glede av dens funksjonaliteter.

Vennligst bemerk: Du kan bare koble til Samsung-godkjente S Pen-typer som støtter Bluetooth Low Energy (BLE).

Tilkobling av en annen S PenKlikk for å Utvide
1 Sett S Pen inn i sporet for å starte tilkoblingen.
2 Åpne varselpanelet ved å skyve nedover fra toppen av enheten.
3 Utvid alternativene i varselpanelet.
Dra ned varselpanelet
4 Skyv varselpanelet til venstre.
Utvidet varselpanel
5

Trykk på S Pen-fjernkontroll.

Alternativet S Pen-fjernkontroll i varselpanelet
6 Trykk på den igjen for å aktivere den på nytt.

S Pen-ikonet på statuslinjen vil flimre, og tilkoblingen kan ta noen minutter .

S Pen ikonet

Vennligst bemerk: Ikke ta S Pen ut av enheten under tilkoblingen. Dette vil avbryte prosessen.

Når S Pen er koblet til, vil S Pen-ikonet på statuslinjen forsvinne.

Hvis tilkoblingen mislykkes, eller hvis du vil bruke den forrige S Pen, så koble den til igjen ved å følge de tidligere trinnene.

Tilbakestille S PenKlikk for å Utvide

Det er to måter å tilbakestille S Pen-tilkoblingen på:

1

Trykk og hold inne S Pen-fjernkontroll-ikonet.

2 Skjermbildet med innstillinger for S Pen-fjernkontroll åpnes automatisk.
3 Trykk på ikonet "Flere alternativer".
Menyen Tilkoble S Pen
4

Trykk på Tilbakestill S Pen.

Skjermbildet S Pen-fjernkontroll

Du kan også få tilgang via Innstillinger:

1 Åpne Innstillinger .

2

Trykk på Avanserte funksjoner.

3

Trykk på S Pen.

4

Trykk på S Pen-fjernkontroll.

5 Trykk på ikonet "Flere alternativer".
Menyen Tilkoble S Pen
6

Trykk på Tilbakestill S Pen.

Skjermbildet S Pen-fjernkontroll

Takk for din tilbakemelding

Finner du ikke det du leter etter? Vi er her for å hjelpe

Online

Live Chat

Mandag til Fredag : 8:00 til 18:30
Lørdag : 10:00 til 14:30

Det er for tiden stor pågang hos vår Support. Vi besvarer din henvendelse så fort vi kan.

Send oss en E-post

For øyeblikket har vi lengre svarstid enn vanligvis på vår kundesupport. Vårt mål er å besvare din e-post innen 5 virkedager.

Vær oppmerksom på at vi ikke tar imot forespørsler om å bestille service eller utføre feilsøking via e-post. Vennligst kontakt oss via telefon hvis du trenger hjelp til å bestille en service eller utføre en feilsøking.
Vær oppmerksom på at du i disse tilfellene må oppgi serienummer og modellkode.

Ring

21629099* General Support

Mandag til fredag : 08.00 til 19.00 og lørdag 10.00 til 15.00

Det er for tiden mange som ringer til oss. Vi besvarer din samtale så fort vi kan.

Vær oppmerksom på at hvis du ønsker å bestille en service må du kunne oppgi serienummer og modellkode. Uten disse kan vi ikke legge inn en serviceforespørsel.