Lav eller dårlig lydkvalitet på Samsung-øreplugger

Hvis du opplever lavt volum eller dårlig lydkvalitet på en eller begge av Galaxy Buds, kan det være et par grunner til det. Du kan ha på deg ørepluggene feil, eller det kan ha samlet seg støv eller rusk i dem. I tillegg kan lydkvaliteten bli påvirket av utdatert programvare, lavt batterinivå og flere andre faktorer.

Rengjør mikrofonhullet, høyttaleren og luftkanalen

Hvis volumet er lavere enn det burde være med gjeldende innstilling, rengjør mikrofonhullet, høyttaleren og luftkanalen. Før du rengjør høyttaleren, løsne øretuppen fra låsen nederst på ørepluggen. Fjern eventuell ørevoks eller rusk med en ren, tørr og myk børste, bomullspinner eller annet verktøy.

Rengjør mikrofonhullet Rengjør mikrofonhullet

Mikrofonhull

Rengjør høyttaleren Rengjør høyttaleren

Høyttaler

Rengjør luftkanalen Rengjør luftkanalen

Luftkanal

Merk: Ikke bruk overdreven kraft eller skarpe gjenstander for å fjerne ørevoks eller rusk. Mikrofonhullet, høyttaleren og luftkanalen kan bli skadet.

Når du setter ørepluggene inn i ørene, sørg for at ørefestene vender oppover til de sitter komfortabelt. Roter deretter ørepluggene til venstre eller høyre for bedre tilpasning.

Sjekk retningen til hver øreplugg

Bekreft at du bruker ørepluggene riktig. Dette vil variere avhengig av ørepluggmodellen. Hvis mikrofonen din er tildekket, kan det forekomme feedback.

Du kan øke lyden til den tilkoblede telefonen ved å bruke Volum opp-tasten. Hvis volumet er satt til maks, men lyden er lav, er det sannsynligvis fordi telefonen og ørepluggene har to separate volumkontroller.

juster volumet

For å kontrollere volumet på selve ørepluggene, må du konfigurere styreputekommandoer.

Hvis ørepluggene har lavt batterinivå, kan det være nødvendig å lade ørepluggene. Du kan sjekke batterinivået i Galaxy Wearable-appen.

Alternativt kan du sette ørepluggene i futteralet for å sjekke batterilevetiden. Avhengig av ørepluggmodellen, vil indikatorlyset på ladefutteralet være på forsiden eller baksiden av futteralet.

Omgivelseslyd-modus lar deg høre lyder i bakgrunnen under et anrop. Du kan potensielt høre mye bakgrunnsstøy mens du snakker. Du bør slå av Omgivelseslyd-modus for å forhindre dette.

Men hvis du har Galaxy Buds Live eller Galaxy Buds Pro, bør du slå på Aktiv støyfjerning, som vil forhindre bakgrunnsstøy i å komme gjennom.

Galaxy Buds Live har ikke Omgivelseslyd-modus.

Hvis appen du bruker har en balanseinnstilling, kan du justere den for å balansere lyden mellom pluggene.

1. Åpne Galaxy Wearable-appen på den tilkoblede telefonen.

2. Trykk på øreplugginnstillinger.

3. Trykk på Tilgjengelighet.

4. Flytt skyvebryteren for balanse til venstre eller høyre til volumet mellom pluggene er likt.

lydinnstillinger

For å starte telefonen på nytt, trykk og hold inne På/av-tasten og Volum ned-tasten. Trykk på Slå av, og deretter på Slå av en gang til. Etter at telefonen har slått seg helt av, trykk på På/av igjen for å starte den på nytt.

Start ørepluggene på nytt hvis mulig. For å starte ørepluggene på nytt, setter du dem inn i sine respektive ladepunkter i ladefutteralet, lukker ladefutteralet, og deretter tar du dem ut igjen etter minst sju sekunder.

Hvis dette ikke fungerer, kan du prøve å tilbakestille ørepluggene fullstendig. Start Galaxy Wearable-appen på mobilenheten din, og trykk på Øreplugginnstillinger > Tilbakestill.

Du kan se etter programvareoppdateringer via Galaxy Wearable-appen.

Start Galaxy Wearable-appen på telefonenheten og trykk på Øreplugginnstillinger > Programvareoppdatering for ørepluggerLast ned og installer.