Mål kroppssammensetningen din med Galaxy Watch4-serien

Hittil har Galaxy smartklokker gjort mange fremskritt for å forbedre helsen din. Galaxy Watch4-serien har mer avanserte sensorer til å analysere kroppen din mer presist. Især den nye BIA-sensoren (bioelektrisk impedansanalyse) lar deg måle kroppsfett og skjelettmuskulatur. Følg veiledningen nedenfor for å måle din Galaxys kroppssammensetning.

Før du prøver våre nedenstående anbefalinger, så sjekk om enhetens programvare og tilknyttede apper er oppdatert til den nyeste versjonen. For å oppdatere mobilenhetens programvare, følg disse trinnene:

Trinn 1. Gå til Innstillinger > Programvareoppdatering.

Trinn 2. Trykk på Last ned og installer.

Trinn 3. Følg instruksjonene på skjermen.

Forstå kroppen din med bioelektrisk impedansanalyse (BIA)

Watch4 kroppssammensetning.

En BIA-sensor (bioelektrisk impedansanalyse) finnes vanligvis på smartvekter og kan måle kroppssammensetningen din, som for eksempel din skjelettmuskelmasse eller fettmasse Sensoren sender mikrostrømmer til kroppen for å måle mengden av muskel, fett og vann i kroppen. Selv om det er uskadelig for mennesker, så ikke mål kroppssammensetningen din hvis du er gravid.

Galaxy Watch4-serien kan sjekke din nåværende kroppstilstand innenfor 15 sekunder med en enkelt berøring.

Vær oppmerksom på følgende betingelser før du måler kroppssammensetningen din.

Du kan få mer nøyaktige kroppssammensetningsresultater ved å følge disse målebetingelsene:

• Mål på samme tidspunkt på dagen (det anbefales å måle om morgenen).
  • Mål på tom mage.
  • Mål etter toalettbesøk.
  • Mål når du ikke har menstruasjon.
  • Mål før du gjør aktiviteter som kan få kroppstemperaturen din til å stige, som for eksempel trening, dusj eller badstue.
  • Mål etter å ha fjernet metallgjenstander fra kroppen, som for eksempel et halskjede.

Slik måler du kroppssammensetningen din

For å måle kroppssammensetningen, følg trinnene nedenfor.

Watch4 mål trinn1. Watch4 mål trinn1.

Trinn 1. Trykk på Samsung Health på skjermbildet Apper.

Watch4 mål trinn2. Watch4 mål trinn2.

Trinn 2. Trykk på Kroppssammensetning.

Watch4 mål trinn3. Watch4 mål trinn3.

Trinn 3. Trykk på Mål.

Watch4 mål trinn4. Watch4 mål trinn4.

Trinn 4. Skriv inn vekten din, og trykk på Bekreft.

Watch4 mål trinn5. Watch4 mål trinn5.

Trinn 5. Plasser lang- og ringfingrene dine på tastene Hjem og Tilbake for å begynne å måle kroppssammensetningen din.

Watch4 mål trinn6. Watch4 mål trinn6.

Trinn 6. Sjekk resultatene av den målte kroppssammensetningen på skjermen.

Merknad: Hvis du måler kroppssammensetning for første gang, må du skrive inn høyde og kjønn. Du kan også se hvordan du måler det i detaljer på skjermen ved å trykke på Slik måler du.

For å se tilleggsinformasjonen som er knyttet til kroppssammensetningen, bruk skråkanten eller sveip oppover eller nedover på skjermen,

Korrekt måleposisjon

• Hold begge armene i brysthøyde slik at armhulene er åpne uten at du kommer i kontakt med kroppen din.
  • Ikke la de to fingrene som er plassert på tastene Hjem og tilbake, komme i kontakt med hverandre. Berør heller ikke de andre delene av klokken din med fingrene dine, bortsett fra tastene.
  • Hold deg stabil, og ikke beveg deg, for å få nøyaktige måleresultater.
  • Signalet kan bli avbrutt når fingeren din er tørr. I så fall, mål kroppssammensetningen din etter at du har påført ansiktsvann eller krem for å gjøre huden på fingeren fuktig.
  • Tørk baksiden av klokken ren før du måler for å få nøyaktige måleresultater.

Merknad:

• Målinger er kun beregnet til generelt velvære og fitness. Ikke beregnet til bruk i oppsporing, diagnostisering, behandling av noen medisinsk tilstand eller sykdom. Målingene er kun til personlig referanse. Konsulter en lege for råd.
  • Ikke mål hvis du har en innoperert pacemaker, defibrillator eller annet elektronisk medisinsk utstyr i kroppen.
  • Ikke mål hvis du er gravid.
  • Måleresultatene blir kanskje ikke nøyaktige hvis du er under 20 år.
  • Skjermbildene og menyene på enheten kan variere avhengig av programvareversjon, land og region.

Slik bruker du Samsung Members-appen

Hvis du opplever problemer med din Samsung-mobil, nettbrett eller kroppsnære enhet, kan du sende oss et spørsmål i Samsung Members-appen. Finn ut mer om å sende en feilrapport.