• SMARTTELEFON OG TABLET
  • SMART-TV
  • VANLIGE SPØRSMÅL

SMARTTELEFON OG TABLET

Hva er fjernsupport?

Samsung fjernsupport gjør det mulig for en av våre spesialutdannede teknikere å se og undersøke din Samsung-TV og smarttelefon fra et eksternt sted og gi deg umiddelbar hjelp med produktet.

For at fjernsupport skal fungere må smarttelefonen eller tableten være koblet til en Internett-forbindelse med høy hastighet.
Vi anbefaler at du kobler deg til WiFi for å slippe ekstra kostnader til bruk av mobildata.
Kontakt din nettverksleverandør for mer informasjon.

Hvordan bruker jeg fjernsupport

Personvernfunksjoner

SMART-TV

Hva er fjernsupport?

Samsung fjernsupport gjør det mulig for en av våre spesialutdannede teknikere å se og undersøke din Samsung-TV og smarttelefon fra et eksternt sted og gi deg umiddelbar hjelp med produktet.

For at fjernsupport skal fungere må smarttelefonen eller tableten være koblet til en Internett-forbindelse med høy hastighet.
Vi anbefaler at du kobler deg til WiFi for å slippe ekstra kostnader til bruk av mobildata.
Kontakt din nettverksleverandør for mer informasjon.

Hvordan bruker jeg fjernsupport

VANLIGE SPØRSMÅL