Samsung reservedeler

TV-er og skjermer TV-er og skjermer

TV-er og skjermer

For profesjonelle reparatører: integrert strømforsyning, batterier og akkumulatorer, DVD/Blue-Ray-modul hvis det er relevant samt HD/SSD-modul.

For allmennheten: ekstern strømforsyning og fjernkontroller.

Oppvaskmaskiner Oppvaskmaskiner

Oppvaskmaskiner

For profesjonelle reparatører: motor; sirkulasjons- og avløpspumpe, varmeelementer inklusiv varmepumper (enkeltvis eller i pakke); rør og tilhørende utstyr inklusiv alle slanger, ventiler, filtre og aquastop; strukturelle og innvendige deler knyttet til dørsamlinger (enkeltvis eller i pakke); printede kretskort; elektroniske display; trykkbrytere, termostater og sensorer, programvare og fastvare inklusiv tilbakestillingsprogramvare.

For allmennheten: dørhengsel og -pakninger, andre pakninger, spylearmer, avløpsfiltre, innvendige stativer og plasttilbehør som kurver og lokk.

Vaskemaskiner / kombinerte vask og tørk Vaskemaskiner / kombinerte vask og tørk

Vaskemaskiner / kombinerte vask og tørk

For profesjonelle reparatører: motor og motorbørster; overføring mellom motor og trommel, pumper; støtdempere og fjærer, vasketrommel, akselkryss og tilhørende kulelager (enkeltvis eller i pakke); varmeelementer inklusiv varmepumper (enkeltvis eller i pakke); rør og tilhørende utstyr inklusiv alle slanger, ventiler, filtre og aquastop (enkeltvis eller i pakke); printede kretskort; elektroniske display; trykkbrytere, termostater og sensorer, programvare og fastvare inklusiv tilbakestillingsprogramvare.

For allmennheten: dør, dørhengsel og -pakninger, andre pakninger, dørlåssamling og plasttilbehør som vaskemiddeldispensere.

Kjøleskap Kjøleskap

Kjøleskap

For profesjonelle reparatører: termostater, temperatursensorer, printede kretskort og lyskilder.

For allmennheten: dørhåndtak, dørhengsler, hyller og kurver.