Slik registrerer du din Samsung TV

Har du fått en ny Samsung Smart TV? Sørg for å registrere TV-en og få flere tjenester til kundene våre. Vi skal forklare fordelene med å registrere produktet og hvordan du kan registrere ditt. Det er to måter du kan registrere TV-en på: Direkte på TV-en eller i Samsung Members-appen.

Fordeler med å registrere TV-en

Hvis du registrerer produktet får du raskere støtte og tilgang til alle tjenestene for de registrerte produktene i én konto. Kontoen gir følgende ekstra fordeler:

• Produktdetaljer blir umiddelbart tilgjengelig for Samsung kundeservice, slik at dokumenter enkelt blir funnet og forespørsler kan behandles raskere.
  • Last ned de nyeste bruksanvisningene, Ofte stilte spørsmål og instruksjoner.
  • Finn løsninger på utfordringene dine på nettet ved selv å opprette en tjenesteforespørsel.
  • Spor tjenestestatusen på nettet.

Produktregistrering på TV-en din i 2020

Når du har registrert TV-en trenger du ikke lenger å sjekke og si serienummeret hver gang. TV-modellene i 2020 tilbyr en ny, praktisk registreringsfunksjon som gjør at du kan registrere deg direkte på TV-en. Det kan være at du må ha serienummeret til TV-en for å stille spørsmål om TV-en eller be om kundeservice. Følg trinnene under for å registrere deg på TV-en.

Trinn 1. Trykk på Hjem-menyen på fjernkontrollen, og velg deretter Samsung Account (Samsung-konto).

Menyen Samsung Account (Samsung-konto)

Trinn 2. Logg på Samsung-kontoen din. Du kan bruke samme Samsung-konto som du har brukt for å registrere deg på mobilenheten din.

Innlogging i Samsung-konto

Merk: Hvis du ikke har en Samsung-konto, må du registrere en konto for å fortsette produktregistreringen.

Trinn 3. Velg TV Registration (TV-registrering) i My Account (Min konto).

TV Registration (TV-registrering)

Trinn 4. Velg knappen Agree & Register (Godta og registrer) etter at du har lest på TV-skjermen.

TV Registration (TV-registrering)

Trinn 5. Når registreringen er fullført, trykker du på enter for å lukke.

TV Registration (TV-registrering)

Merk: Enhetskjermbilder og menyen er bare eksempler på engelsk, men de er også tilgjengelige på ditt språk.

Registrer produktet ditt via Samsung Members

Installer Samsung Members-appen og logg på Samsung-kontoen din for å registrere Samsung-produkter. Følg trinnene under for å registrere produktet ditt.

Trinn 1. Åpne Samsung Members-appen og trykk på Få hjelp nederst på skjermen.

Trinn 2. Trykk på Registrer deg.

Registrering med Samsung Members

Trinn 3. Velg registreringsmetode: Skann QR-kode, Skann Wi-Fi eller Bruk strekkode.

Registrere produkt med skanning

• Skann QR-kode: Skann QR-koden på produktet, velg produkttype og skriv deretter inn eller skann modellnummeret.
  • Skann Wi-Fi: Skann Wi-Fi, trykk på produktet du vil registrere, og velg deretter produkttype.
  • Bruk strekkode: Velg produkttype, skann strekkoden eller skriv inn modell-/serienummeret for produktet manuelt.

Merk: QR-kode, strekkode, modellnummer og serienummer på klistremerket er vanligvis på siden eller bakpå produktet eller emballasjen. Du kan også sjekke QR-kode, modellnummer og serienummer med fjernkontrollen: Home (Hjem) > Settings (Innstillinger) > Support (Støtte) > About this TV (Om TV-en).

Feilsøking av registreringsfeil

• Bruk av VPN kan skape problem med tilkobling. Vi anbefaler at du ikke bruker et VPN når du registrerer deg.
  • Hvis du ikke kan registrere produktet med Samsung Members-appen, bør du avinstallere appen og installere den på nytt.

Merk:

• Enhetsskjermbilder og menyen kan variere etter enhetsmodell og programvareversjon.
  • Du kan også registrere produktene på nettstedet til Samsung.