Slik aktiverer eller deaktiverer du Smart Hub

Med Smart Hub kan du raskt og enkelt se alle OTT-apper (Netflix, YouTube, Prime Video), i tillegg til forskjellige VOD og live streamingtjenester levert av Samsung Smart-TV. Den er stilt inn til å vises på bunnen av skjermen for enkel tilgang. Følg trinnene nedenfor for å deaktivere denne funksjonen.

TV med appmeny vist

Deaktivere Smart Hub Autorun

Vil du begrense bestemt innhold eller begrense barns tilgang til apper? Hvis du gjør det, kan du prøve å endre innstillingene ved å følge den enkle veiledningen nedenfor.

Trinn 1. På fjernkontrollen trykker du på Hjem-knappen og bruker retningsputen til å navigere til Innstillinger.

Trinn 2. Velg Generelt > Smart Features (Smart-funksjoner).

Smart-funksjoner valgt i TV-meny.

Trinn 3. Deaktiver funksjonen Autorun Smart Hub.

Autorun Smart Hub valgt i TV-meny

Trinn 4. Prøv å slå TV-en av og på igjen, så skal Smart Hub-menyen være deaktivert og det gjeldende inngangskildebanneret vises i stedet.

SmartHub-menyen vist

Naturligvis er det enkelt å reaktivere Smart Hub. Følg trinnene over og i trinn 3 aktiverer du funksjonen Autorun Smart Hub (Kjør Smart Hub automatisk).

Autorun Smart Hub valgt i TV-meny

Automatisk starte den sist brukte appen

Aktiver denne funksjonen for enkel tilgang til de mest brukte appene. Når du slår på TV-en, starter den korresponderende appen.

Trinn 1. Trykk på Hjem-knappen på fjernkontrollen og naviger til Innstillinger > Generelt.

Trinn 2. Velg Smart Features (Smart-funksjoner) > Autorun Last App (Start siste app automatisk).

Starte siste app som ble valgt i TV-menyen automatisk

Merknad:

• Hvis du har problemer med Samsung Smart-TV bør du alltid se om det er noen tilgjengelige programvareoppdateringer, ettersom disse kan inneholde en løsning på problemet.
  • Skjermbildene og menyene på enheten kan variere avhengig av enhetsmodell og programvareversjon.