Slik bruker du Samsung fjernsupport

Har du noen problemer med ditt Samsung-TV? Heldigvis er det en raskt og lett måte å få hjelp på. Samsung fjernsupport kan løse TV-problemene dine og foreta diagnostikk ved å undersøke TV-en din fra et eksternt sted. Vi foretar den grunnleggende analysen som følger.

Hva er fjernsupport?

Fjernsupport er en funksjon som gjør det mulig å undersøke TV-en din fra et eksternt sted eller ringe til eller chatte med Samsung-eksperter. Via en nettverksforbindelse kan våre spesialutdannede teknikere se TV-en din fra et eksternt sted og gi deg nøyaktig diagnostikk. Teknikerne får tilgang til TV-en via en sikker server for å finne problemene.

Fjernsupport illustrasjon

Merknad:

• Fjernsupport er kun tilgjengelig på følgende modeller: ES5500, F5500 og ovenstående modeller (bortsett fra F6100)
  • Sørg for at TV-en din er koblet til Internett. Hvis ikke får du en melding om at du ikke kan koble til Fjernsupport.

Fjernsupport-tjenester

La teknikere få tilgang til TV-en din via Fjernsupport, du kan finne programvarerelaterte problemer eller fikse innstillinger som kan forårsake problemer med TV-en din. Teknikere vil ha full tilgang til TV-en din så de kan se dine aktuelle innstillinger og foreta de nødvendige justeringene.

De spesifikke tjenestene som er tilgjengelige via Fjernsupport, er som vist nedenfor.

• Diagnostisere problemer du kan ha med TV-en.
  • Tilpasse TV-innstillingene for deg. (Bilde, Lyd, Smart Hub-innstillinger osv.)
  • Sikkerhetskopiere og gjenopprette dine personlige innstillinger.
  • Tilbakestille TV-en din til fabrikkinnstillingene.
  • Installere den seneste maskinvaren.
  • Administrere Smart Hub-innstillingene.
  • Konfigurere og installere Smart Hub-apper.
  • Optimere bilde- og lydkalibrering.

Merknad: Ansvarsfraskrivelse samt vilkår og betingelser må godtas før du kan bruke denne funksjonen.

Slik bruker du Fjernsupport

Trinn 1. Kontakt vår Samsung kundeservice.

Trinn 2. I menyen velger du Support. Velg deretter Fjernadministrasjon, og aktiver det.

Support Fjernadministrasjon

Trinn 3. Velg Vis vilkår.

Merknad: Denne funksjonen krever en Internett-forbindelse.

Trinn 4. Gjennomgå vilkårene og betingelsene for den nettbaserte fjernadministrasjonstjenesten, og velg deretter Lukk.

Trinn 5. Systemet vil bli koblet til nettverksserveren din, og deretter vil du motta en 8-sifret PIN-kode.

PIN-kode til fjernsupport

Trinn 6. Opplys PIN-koden til servicemedarbeideren vår. Dermed vil Samsungs tekniske eksperter kontrollere TV-en din fra et eksternt sted.

Sikkerhet ved Fjernsupport

Når du benytter Fjernsupport, kan du bli bekymret for sikkerheten til dine personlige opplysninger fordi teknikere vil se via Smart-TV-en din. Imidlertid er det ingen grunn til bekymring, for Fjernsupport er svært sikkert.

Når du bruker fjernsupporttjenesten, er enheten din og teknikerne tilkoblet via en sikker server, og all informasjon er lagret på Samsungs server. Ingen tredjepart kan få tilgang til det, så opplysningene dine kan ikke lekkes.

Dessuten kan ikke engang Samsung få tilgang til enheten din til enhver tid. Fjernsupport gir bare Samsung tillatelse til å koble til enheten din for én enkelt økt. Når forbindelsen er brutt, kan ikke Samsung koble seg til igjen uten at du har generert en ny PIN-kode.

Merknad: Enhetsskjermbildene og menyen er bare et eksempel på engelsk, men de er også tilgjengelige på ditt språk.