Slik bruker du SmartThings på TV-en din

SmartThings fungerer med alle mobiltelefonmerker og er kompatibel med tusenvis av smartenheter. Dette omfatter Samsung så vel som produkter fra varemerker som Amazon, Google, Philips Hue, Ring med flere.

Koble til, automatiser og styr alt i en lettanvendelig SmartThings-app på telefonen din.

Slik kobler du til og bruker enheter på TV SmartThings

Her er fem typer enheter som kan brukes via TV SmartThings. Se veiledningen nedenfor om hvordan du kobler til og bruker enhetene dine.

Smartthings-enheter vist.

Du kan koble til SmartThings med din Samsung TV ved bruk av din SmartThings-enhet. Følg instruksjonene nedenfor for å koble til SmartThings.

Før du kobler til SmartThings på TV-en din, så sørg for å slå på TV-en og laste ned SmartThings-appen på mobilen din. Du kan bruke SmartThings (sky) enheter som har blitt registrert via mobilappen på forhånd på TV SmartThings-appen. Enhetsregistreringsmetoden er som følger.

Trinn 1. Trykk på SmartThings-appen på mobilen din.

Trinn 2. Trykk på Legg til (“+”-ikonet) og trykk på Enhet.

Trinn 3. Trykk på varemerke og enhet.

Trinn 4. Velg sted og rom, og trykk deretter på Neste.

Trinn 5. Logg først på samme Samsung-konto som mobilen på TV-en, du kan se enhetene som er registrert i TV SmartThings. Du kan bruke den ved å klikke med det samme.

Kildeenheter valgt i smartthings-app.

Kildeenhet er en enhet som må kobles til en ekstern port som for eksempel HDMI eller USB-port. Kildeenheter omfatter følgende enheter.

• DVD-spillere og Blu-ray-spillere
• Hjemmekinosystemer
• Spillkonsoller
• OTT-bokser og set-top-bokser
• USB-minneenheter

For å koble SmartThings til enheter koblet til via Kildeenheter,

Trinn 1. For å bruke Kildeenheter som for eksempel spillkonsoller koblet til eksterne porter, velg SmartThings fra TV-menyen.

Trinn 2. Du kan velge og bruke den ønskede enheten i SmartThings-appen.

Klassiske enheter valgt i smartthings- menyen.

En klassisk enhet er et husholdningsapparat som bruker en fjernkontroll.

For å koble SmartThings til en klassisk enhet,

Trinn 1. Hvis du bruker fjernkontrollen til den klassiske enheten nær TV-en, kan du sjekke varslingene som dukker opp på TV-en.

Trinn 2. Klikk på Registrering, så dukker et kontrollvindu opp for å teste kontrollen til den klassiske enheten.

Trinn 3. Klikk deretter på Ja, varslingsvinduet dukker opp igjen.

Trinn 4. Klikk på Gå til SmartThings, så kan du se hele SmartThings-skjermen.

Kompatible enheter og funksjoner for klassiske enheter er som følger.

Table 1
Kompatibel enhet
Funksjoner
 Klimaanlegg  Strøm på/av, temperatur opp/ned, luftstrøm opp/ned
 Luftrenser  Strømbryter, luftstrøm opp/ned
 Elektrisk vifte  Strømbryter, luftstrøm opp/ned
 Robotstøvsuger  Strømbryter, start/stopp
 Luftfukter  Strømbryter, lufstrøm opp/ned

Støttede varemerker for kompatible enheter er som følger.

• Klimaanlegg: Carrier, Century, Chigo, Conia, Coolfree, Daewoo, Daikin, Derby, Frigidaire, Goodman, Gree, Haier, Hauzen, Himade, Hitachi, Homsys, Hyundai, Lennox, LG, Mitsubishi, Panasonic, Rheem, Samsung, Sharp, Toshiba, Trane, Whirlpool, Whisen, Winia, Yonan, York
  • Luftrensere: Amway, BLUEAIR, Cairs, Carrier, COWAY, Daikin, Dyson, Electrolux, GE, Gree, Hitachi, Idylis, IQAir, Kenmore, LG, Panasonic, Rabbit Air, Sharp, Shinil, Toshiba, Winix
  • Robotstøvsugere: Ariete, Auto Vacuum, Bobsweep, Ecovacs, Hoover, iRobot, LG, Lifero, MIDEA, Monoprice, Philips, Samsung, Sharp, Vileda, Wap, Yujin Robot
  • Luftfuktere: Bionaire, Crane, Daewoo, Dyson, Electrolux, Haan, Lasko, Levoit, OA. RedCore, Winia
  • Elektriske vifter: Airmate, Around, Asahi, Aucma, Balmuda, Bionaire, Black & Decker, Bokuk, Borg, Cecotec, Cuchen, Daewoo, Diamond, Dimplex, Dyson, Ecolighters, Electroman, EMK, Europace, Fusibo, Goldstar, Haan, Haier, Hanabishi, Hanil, Hitachi, HJ, Holmes, Honeywell, Inoq, KDK, KUL, Kuyal, Lasko, LG, Lian, Magic Chef, Midea, Mitsubishi Electric, Moretti, Mylek, Optimus, Panasonic, Rowenta, Samsung, Sharp, Shinil, Smartech, Taurus, Toshiba, Vornado, WindMere

Merknad: Visse funksjoner virker kanskje ikke.

Legg til enhet valgt i smartthings-menyen.

Bluetooth-enheter kan brukes i SmartThings på samme måte som du bruker Bluetooth på en mobil. Bluetooth-enheter gir ikke en alarm på TV-en.

For å koble til SmartThings via en Bluetooth-enhet,

Trinn 1. Klikk på alternativet Legg til enhet i TV SmartThings-appen. Bluetooth-enheter nær TV-en søkes opp og vises i listen Legg til enhet.

Trinn 2. Velg og registrer Bluetooth-enheten med TV-fjernkontrollen.

Trinn 3. I TV SmartThings-appen kan du lett klikke på enheten for å tilkoble/frakoble den.

Støttet utstyr for å tilkoble SmartThings er som følger.

• Bluetooth-høyttalere, Bluetooth-hodetelefoner, Bluetooth-lydplanker (Bluetooth standard protokoll-støttede enheter: Bluetooth A2DP-profil)
  • Bluetooth-tastatur, Bluetooth-mus, Bluetooth-spillkontroller
Music wall.

Metoden med å koble SmartThings til mobilen er knyttet til registreringsprosessen for SmartThings.

Trinn 1. Klikk på alternativet Legg til enhet i TV SmartThings-appen. Mobilenheter nær TV-en søkes opp og vises i listen Legg til enhet.

Trinn 2. Velg mobilenheten, og følg registreringstrinnene. (koble til via Bluetooth).

Trinn 3. Etter tilkobling, avspill musikk på mobilen, så kan du nyte “Musikkvegg” på TV-en din.

Trinn 4. I TV SmartThings-appen kan du velge mobil og klikke på menyen Lydspeiling. Deretter starter Musikkvegg.

Merknad:

• Bluetooth standard protokoll-støttede enheter: Bluetooth A2DP-profil.
  • Musikkvegg viser et visualisert mønster og effekter som er optimert til musikk.

Slik kontrollerer du SmartThings fra taleassistent (Bixby)

Be TV-en din avspille favorittinnholdet ditt i stedet for å gripe ut etter fjernkontrollen. Eller enda bedre, kontroller TV-en din og andre tilkoblede enheter rundt omkring i hjemmet ditt.

Når du setter opp Bixby med Samsung-kontoen din vil den automatisk kobles til dine SmartThings-enheter. Bare si “Hi, Bixby” for å begynne å kontrollere smarthjemmet ditt.

Taleassistent.

Trinn 1. Få tilgang til talemenyen, og sett opp Bixby.

Trinn 2. Du kan kontrollere SmartThings-enheter med Bixby-stemmen din. Si “Hi, Bixby. Turn on aircleaner”.

Trinn 3. Når TV-en er på eller av, kan du kontrollere husholdningsapparatene dine med TV Bixby.